Esra___ Fulyax saol Cnmm baktırdım bi sıkıntı çıkmadı şükür tansiyon takibine devam edicem bakalım şimdilik Salı günü de kontrolüm var rabbim hepimizi sağ Salim yavrularımıza kavuştursun inş
Fulyax Esra___ Aminn inşallah canm bugün doğumu başlatcaklar benim ilaçla dualarınızı eksik etmeyin bizden🙏🏼
Esra___ Fulyax sağ Salim kavuşun inş Cnmm yavrunla rabbim yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz 🤲🏻
Fulyax Esra___ Amin inşallah canım birazdan alıcaklar baloncuk yapcaklar açılma olsun diye dualarınızı eksik etmeyin🙏🏼
Fulyax Janset Sakaryali54 Esra___ arkdaşlar bu sabbah saat 10 baloncuk koymuşlardı 5 te kendiliğinden düştü ve doktor gelip baktı açıklığım 3,4 cm bakalim bu akşam kendiliğinden suyun gelebilir dedi belkide yarın bekliyoruz her an 🙏🏼 hafif kasık agrım oluyor
Bskogzhn Gebelik zeherlenmesinin tek belirtisi el ve ayak sismesi mi bnmde sag elim dabahları cok sisiyor acıp kapatamıyorum ve ayaklardada sismeler olustu... ama bebegim normal hareket ediyor... şüphelenmeli miyim?
Fulyax Bskogzhn Valla belirtisiymiş tansiyonda çıkıyor ama siz anlamıyorsunuz benim tansiyonun 14/9 15/10 geziyordu bişey anlamıyordum yani siz takip edin bence yada doktorunuza sorun
Esra___ Fulyax Cnmm allah en kısa zamanda bir avazda kurtarsın inş 🤲🏻 Az daha sabır son düzlüktesin 😊