Aslim12 ayyyynnnıııı düşüncedeyiz.. Devlette hep sorun yaşadım yok tarama randevuları dolu aylar önceden, yok şu gün geleceksin şu gün kan vereceksin ilk hamileliğim ne zaman sonuç çıkar nasıl olur cevap yok ilgi yok eşim yanımda benimle sürekli hastane bi ton kalabalık hastalık riski de var bi yandan bunalıyoruz ediyoruz içerde. Artık daral geldi. Çalışan biri olmama rağmen hep hesaplı gitmeye çalıştım dediğin gibi bebeğime harcarım o parayı dedim ama o kadar bezdirdiler ki çalışırken sürekli izin alıp hastaneye de gidemiyorum yani. En son dedim paraysa para bu strese gelemem eşim de sinirleniyor araçla gidip gelirken yolda bi ton söyleniyor bana değil tabi de o da üzüyor beni sonuçta. 25. Haftamda 2 hafta önce artık gittik özele. Ve eşimin bebeği ilk görüşü oldu. Düşünsenize ilk çocuğunu göremiyor adam hayır doğunca görecek ama o ana tanık olamıyor heyecanı hissedemiyor :) nasıl mutlu oldu onu hareket ederken görünce. Doğum masrafları hakkında da bilgi aldık para biriktirelim darlanmayalım dedik. Yani bi şekilde bizi özele teşvik etti devlet sağolsun. Şimdi keyfi harcamalarımı çocuğuma biriktiriyorum. Doğum öncesi hamilelik çekimiydi yenidoğan çekimi vs ben de isterim mesela ama çocuğun hatırlayacağı güzel anılara birikim yapmak daha mantıklı bence fikir vermek gerekirse. Ben kendi tecrübeme göre o parayı çöp olarak değil de benim eşimin ve çocuğumun stres sinir harbi altına girmeden işini rahatça göreceği bir harcama bir kolaylık olarak gördüm valla canım