BusMom Evrem23 geçen hafta 12+3 te doktorum sormadan bugün cinsiyet öğreniyoruz hadi bakalım dedi ve kız olduğunu söyledi bende şaşkınım çok erken gibi inanamıyorum💕
Leydi9 DuyguKays ay bana da öyle dedi ama kordon da olabilir dedi ama bacak arası kapalıydı 12. Hafta da bu cuma tekrar kontrol var 16. Hafta da kesinleşiyormuş
Adapte34 Esrafatih01 ayy inşallah bana da öyle olur 13 te kız dedi ama inşallah erkek olur çünkü bi tane kızım var Buda erkek olsun isterim sonra Allah olmayanlara versin inşallah 💙🙏
BusMom DuyguKays ben fetal dna yaptrmıştım sonucu bugün çıktı doktorum kız demişti fakat erkek miişş🫣
Kmrn7 Bana 13. Haftamda %99 erkek dedi, ama bizde gördük yani baya gösterdi kendini bizimki. Bu saatten sonra değişeceğini sanmıyorum ☺️
Sm135 DuyguKays 12+3 de kız dedi sonra ikili taramam kötü çıktığı için başka doktora gittim o da kız dedi ama değişende çok oluyormuş🫠
Tugbadkm DuyguKays bana 10 haftalıkken tahminim var dedi söyletmedim . 12. Haftada erkek dedi ☺️ Ben yine de 1 ay sonrasını bekliyorum ama çok erken cinsiyet söylüyorlar inanasım gelmiyor pek
DuyguKays Tugbadkm 10 çok erkenmiş gerçekten, baya iyi bi doktor herhalde keşke öğrenseydin kız merak ettim :D
262223-- DuyguKays bende kız hissetim hep rüyamda bile gördum 12. Haftada erkeğe benziyor dedi 13.haftada erkek dedi bakalım bir daha ki gittiğimde ne der 15+4 olduk 18. Haftadada giderim artik
DuyguKays 262223-- maşallah size 🥰🥰 ben de görürüm inşallah o günleri 😇😇 12+3 üm daha ve zaman geçmiyo gibi hissediyorum
DuyguKays Leydi9 kordonu ayırt etti eveet kordon burda dedi sonra erkek dedi işte :D ben şok geçirdim çok kız istememe rağmen rüyamda 2defa erkek gördüm kocamın psikolojik baskıları yüzünden :Dd
DuyguKays Beyzanurr53 bizimki yüksek ihtimal erkek ama ilerleyen zamanlarda erkek olduğunu daha net söyleriz dedi :D aslında gayet emin kendinden de mi 😀
Leydi9 DuyguKays hahahaha kesinleşmiş o zaman senin bende kız istiyordum öyle de hissediyordum aslında 😂