Selam kızlar doktorun verdiği vitaminleri kullanmak zorunda mıyız acaba kullanmask ne olur
Vitamin kullananlar
_helinsirin19 bebegin gelisimne etki sagliyor birde anne adayi degerleri dusmesin diye gebelikte kullanmasan sonrasinda kan vitamin degerlerin düşüş yapar
_helinsirin19 kullanmak gerekli ki doktor veriyor değil
nur34_ ne bilim ben gereksiz buldum çevremdeki anneler hiç kullanmadı
Mervvvever peki kilo yapıyor mu
_helinsirin19 19 haftaliğim kilo almadım baştan beride kullanıyorum
Mervvvever hmmm bende baslim o zaman
_helinsirin19 bana vermediler vitamin 16. Haftadayım 😒 neden vermedi doktor acaba
_helinsirin19 kullanmalısın vücudunda vitamin eksikliği seni hasta eder zaten doğumda çok kan kaybedeceksin sonrasında bile devam ediyor mesela ben ilk gebeliğimde sadece multivitamin kullandım kan değerlerim iyiydi bu ikinci gebeliğim multivitamin yanında d vitamini demir magnezyum kullanıyorum çünkü hepsinde değerlerim yerlerde magnezyum eksik olunca kramp giriyor mesela hepsinin eksikliğinin bir sıkıntısı oluyor ne yazık ki 23 haftadayım 3-4 kilo aldım daha kilo yapmıyor yani endişen o ise
_helinsirin19 gerekli olmasa vermez zaten. Demek ki gerekli görmüş ki iç demiş
_helinsirin19 11. Haftamdan beri kullanıyorum hiç kilo yapmadı bende bebeğin gelişimi için önemli bence yoksa doktor da vermez . Etrafinizdakilere bakmayın bence herkesin hamileliği aynı değil bebek için kullanmak daha önemli kilo alir vitamin bu zararlı bişey değil ki 😊 ne kadar sağlıklı besleseniz de illaki bi takviyeye ihtiyaç duyulur
AnnesiyimM53 en az iki üç hafta önce başlamış olmanız lâzımdı doktorunuz sormadı mı ilaç kullanıyo musun diye ben ilk gebeliğim olduğu için bilmiyodum ne zaman kullanacağımı doktorum direk yazdı doğuma kadar bunu kullan diye bence gidin yazsın size sağlık ocagindaki aile hekiminiz de yazabilir
Yasemin__ çarşamba doktora gidicem yazdırırım orda birde şey sorcam kaç tane ilaç veriyor ve ne veriyor
_helinsirin19 sahsen bn cevreme gore hareket etmiyorum canm benim icin bevegjm icin gerekliyse kullaniyrm butun gebelerin kullanmasi gerekiyor mesela bnm degerlerm cok iyi cok sukur ama dogumdan sonra bagisikligi kaybetmemem icin doktorlar kullanilmasi gerektigini söylüyor senin icin en iyisini sen yapmalisn doktorun yazmissa kullan derim cevreye takilma
_helinsirin19 aaaa kız vitaminsiz olurmu hiic hem doktorlar gerek gormeseler yazarlar miii?
Ilosunuz1 haklısın 😊
-_Esra_- bu şekilde konuşamazsin benimle terbiyesizlik yapma
_helinsirin19
Çok normal konuştum sizi ne rahatsız etti tam olarak beni tanıyor musunuz terbiyesiz olduğumu nerden çıkardınız tanımadığınız insana bunu söylüyorsunuz ?
- Düzenlendi
_helinsirin19 Doktorun dediğini ciddiye almiyosaniz bence doktora da gitmeyin. Evde kendi imkanlarınizla dogurun. Gerekli görmüş ki vermiş biz de kullanıyoruz kilo veya çevre önemli değil bebeğimin sağlığı önemli benim için. Ki kiloyu her türlü alicaksin
poyrazin_annesi28 onunla bu şekilde konuşamazsın öyle diyor bak