busra-123 niyetim seni korkutmak değil neyle karşılığını bilmeni isterim canm 38.5.kontrolüm vardı muayene olduktan sonra doktor bebeğin suyunun azaldığını söyledi tabi yalancı sancılarım da var 3,haftadr neyse istersen beklemeyelim suni sancıyla doğumu başlatalım dedi ben de tabii korktum hani suyu bitmiş dediler yani bilemedim artık neyse gittim serumu falan taktılar şimdi suni sancı veriliyor bı yarım saat sonra şiddetli sancı başladı gene dayandım dayanabildigim kadar 2.saaat 3 saat derken dayanamdim devlet hastanesindeyim tabi ağlıyor m dayanamıyorum sancıya ebeye istemediğimi suni sancıyi çıkarmak istediğimi söyledim yapmadı ikincide ayağa kalktım bağırdım şikayet edicgimi de bildrdim neyse cikârdi 5dakka rahatladım derken megersem bu defada kendi sancılarım başlamış ağlıyorum hala ayak üstünde ve doğumum başlamış o an yatağa kaldrılmasaydim bebek yere dusucekti o şekil doğumum olucakti kızım gelince sesini duyduğumda o an çektiğim bütün acılar gitti Allsh yardımcımız olsun inşallah her doğum farklıdır bunuda bilmeni isterim.