ardengunes benimde son 8 canım bekliyoruz bakalım nazlı kızı :) daha tam olarak kanala girmedi normal doğum istiyorum ama şu anlık belirsiz bakalım
Sonnn 9🙈
Mervisss Ohhh ne güzel 😂😂😂 bizimde fotoğraf çekimimiz vardı sabahtan beri yuruyorum 😂bende bi an once gelsin diye 3 gündür yürümekten helak oldum valla merdiven inip çıkıyorum ama gelmiyor 😂😂😂
Fnur05 hiç belli olmaz işte benim kanalda ama suyumuz azalmış bakalım haftaya devam ediyo olursa ne olucak hiç bilmiyorum 😣 son gün de dönen oluyormuş hiç belli olmuyor yani hakkımızda hayırlısı bakalım nasıl bi hikâyemiz olucak 😊😊😊
ardengunes sezeryanla olsada normal doğum olsada benim doktorum yat dinlen dedi bana o yüzden hiç bişey yapmıyorum 😊😊
Mervisss hadi ya neden öyle dedi ki
ardengunes benimde 9 günüm kaldı kilosu kac canim
Ayysenurhfa aaa ne güzel 😊😊 kilomuz 3400 boyumuzda 53 cm 😊
ardengunes hmm benimki kücük 2900 kilo 49 boyu
ardengunes hmm benimki kücük 2900 kilo 49 boyu
Ayysenurhfa olsun sağlıklı olsun gerisi önemli değil benim gözümde doğduktan sonra alırlar nolacak ki😊
ardengunes benimde son 9 sezeryan olcam kısmetse suyumda azalma var dedi banada bol su iç dedi dr inş o zamana kadar dayanır 😁
ardengunes normalde çalıştığım için çok tempolu çalışıyordum o yüzden sanırım yeni izine ayrıldm.. ama Bebek eşine dikkat etmek lazımmış düşme ihtimali oluyormuş
eymenabi insallahh 😊😊 peki neden sezeryan canım senin isteğin mi
Mervisss anladım canım çok dikkat et o zaman gezme sen hiç 😊
ardengunes ben bugün bı dünya gezdim Yeter artık 😊
ardengunes yok tatlım ilk doğumum mecburen sezeryandı bebegim tersti buda haliyle öle olacak 🤗
eymenabi anladım canım sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil 😊
ardengunes aynen canım sag selamet alalım kucagımıza inşallah Allah herkese nasip eylesin kimsenin evini çocuksuz bırakmasın 🤲🏻