Rwerdst eylulmihrasmom valla 23 teyim en son 17de mi 18de mi ne gittim 😂😂😂😂 arada detaylı vardı ondan gitmedim 😂😂😂 Mustafaya da gittim ya gece acilden 400 verdim hep 🤭 fişleri babam gider gösteriyor hatta. Hepsi duruyor yani ordan biliyorum 😅😅😅😅
ardensmom34 Sareninannezi çamlıca medipol sanırım 6 bin civarı bişey demiş bi tanışıms pendik medipol farklımı acaba
Mommm03 ardensmom34 1 hafta sonra gidicem muane ücretni öğrenir muane ücreti her hafta olmasada sürekli değişiyor doğum ücretleri sürekli değişiyor mu bilmiorum
ardensmom34 Kiwi12 anladımm teşekkür ederim çamlıca medipol 6500 e ymiş demekki şubeden şubeye değişiyor
Rwerdst eylulmihrasmom yaptırdım sigortayla 1150 miydi neydi. Ben detaylı usgyle beraber yaptırdım. Kana 225 gibi bişi aldı. 875 te usg ye aldı. Ama ben 23. Haftadayım 🤭 şuanki fiyatları bilmiyorum. Bir de kontrol haftasına denk gelirse sigorta karşılıyor. Yoksa 1500 lü bir şeydi
eylulmihrasmom Rwerdst baya yüksek istanbulda fiyatlar bana da 11-14. hafta arasında yaptıralım dedi de
Rwerdst eylulmihrasmom ultrasonlu yaptırırsan yüksek fiyatı. Tek kan verince uygun. Ultrason şart değil 😅 benim kanama alanlarımdan dolayı özellikle ultrasonlu istedik biz
Opecert Medicana ataşehir 27500 epudtal olursa +2000 di en son benm özel saglık sigortam oldugu icin orda olacak dogumum doktor muayeneside en son 1500mü neydi sanıyorm ne kadaedıe bilmiyorm
eylulmihrasmom Rwerdst bende de 6-8. haftada kanamam oldu. hele 8.haftadaki kocaman yumurta kadar pıhtı düşürdüm bende mi ultrasonlu yaptırsam çok korkuyorum çünkü bi sey olur diye
BabyX Strawberymum Aytekin hanıma gidiyorum ilk muayeneme geçen hafta gittim çok okudum yorumlarını öneririm memnun kaldım ☺️