ardensmom34 Kızlar Anadolu yakası doğum ücretleri ne kadar şuan en son bi zam gelecekti hastanelere yansımış mı ?
Mommm03 ardensmom34 pendik özel yüzyıl normal 7.900 Sezeryan 8.400 isteye bağlı sezeryan 12 tabi zam gelmediyse
cauuv1 Pendik medicalpark hastanesinde normal ve zorunlu sezeryan 15000 istege baglı 18000 henüz zam gelmedi
MahirZeynep cauuv1 bize geçen afta özel sigprta ile normal doğuma 30bin zorunlu sezeryana 15bin dedi. Normal niye okadar pahalı diye şaşırdık emin olamadık.
Rwerdst eylulmihrasmom ikisinin fiyatı aynıydı dimi🫠 benimde 2 hafta sonra kontrolüm. Konuşcaz fiyatları bu hafta🤭
Mommm03 ardensmom34 1 hafta sonra gidicem muane ücretni öğrenir muane ücreti her hafta olmasada sürekli değişiyor doğum ücretleri sürekli değişiyor mu bilmiorum
hayatisigi Lokman hekim kasımda 8-10bin civarıydı. Güncel fiyatı bilmiyorum ben o zaman paket aldım muayeneler tahliller nst doğum vs. 15bine
ardensmom34 Sareninannezi çamlıca medipol sanırım 6 bin civarı bişey demiş bi tanışıms pendik medipol farklımı acaba