Tugbactnn Enfalll123 ben 😅 hiç sancım yok. 40+3 teyim 6 haftadır falan kafası aşağıda hiç gelesi yok ne yaptıysam belirti de yok artık yarın için yatış verdi doktor suni sancıyla inşallah gelir.
damlassu Tugbactnn yaa bende yarın suni sancıyla başlayacağım 🥺 40+4 bizimde . Allah yardımcımız olsun ..
busra-123 Enfalll123 benimde yarın 40 hafta canım aynı şekilde ne sancım var ne ağrım doktor yarın için yatış verdi suni sancı ile başlatacak doğumu
Enfalll123 @Tugbactnn ayy vallah bende aynı herşey yaptım ama küçük bir belirti bile yok 😅 doktor cuma gel dedi inşallah gelir sancılarım rabbim sana çok kolay bir doğum nasip eder inşallah.yarin anlatırsın suni sancı nasıl bişey olduğunu çok merak ediyorum
Tugbactnn Enfalll123 Amin çok teşekkürler. Anlatırım mutlaka güncellerim burdan😊 inşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz nasıl geldiğinin bi önemi yok.
busra-123 Enfalll123 artık çok zorlanmaya başladım bide benim çok kaşıntım var son 1 aydır dayanamayacak kadar
arzu3525 Enfalll123 benim şuan 3150 ve 35+2 olduk gelişimi böyle devam ederse ve normal doğum gerçekleşmezse doktorum sezaryen alır büyüktür ihtimalle
[silindi] Enfalll123 bol bol yürü squat yap cinsel ilişki sıcak su hurma tüketmek merdiven inmek çıkmak