Kubrabsyg45 Nazli-61 39+1 de doğum yaptım. Ama birgün öncesi AVM gittim 5 6 saat gezdim..eve geldim 3 tepsi kurabiye 2 tencere sarma sardık görümcemle.. 🤦 o gece işte doğum sancılarım başladı. Ha bide çok secde pozisyonu yaptım yer sildim o gün bilerek. Hiçbirsey yokken bianda sancı vurdu
Nazli-61 Kubrabsyg45 2 gündür üst üste bende elle yer siliyorum eğilerek kapı duvar herşey ama hiçbişe yok dün nişanım geldi sadece bide işte ara ara ağrılarım geliyor 🙇🏻♀️
Gizemlibirisi Nazli-61 ben düzenli sancılar geldiğinde gitmiştim.sancilar on dakikaya düştüğü zaman. O zamana kadar evde vakit geçirdim altı saat kadar.sanci gelince comeliyodum.iki.uc defa ılık duş aldım sırtıma su döktüm.esimde sırtıma masaj yaptı.hareket ettim .internette var doğum hareketleri ordan bakabilirsiniz.sancilar on dakikaya düştüğünde gittiğim zaman açılma altı santim olmustu
Nazli-61 Gizemlibirisi ya ben anlamıyorum sancım var ama her vuruşunda farklı aralıkla vuruyor. Nişanımda geldi dün. Kimisi diyor herkeste farklı seyir eder bi acile git. Sizinde böyle doğmaya yakın düzensiz sancılarınız olduğu oldumu
Kubrabsyg45 Nazli-61 ama nişan geldiyse doktoruna bildir. Ben bildirmedim başka hastane gittim önemsiz dedi birkaç gün sonra kendi doktoruma gittim ve normal muayene esnasında senin kanaman mi oldu vs dedi nişan geldi lekelenme ile dedim direk septik acile gönderdi bebeğin plasentada kanama olmuş çok kızdı bize bildirmedin diye. Her ihtimale karşı haber ver cmm
Serenkrkmaz Kubrabsyg45 benim son 1 haftadır çatı kemiği ağrım var yatıp kalkmak yatakta dönmek ölüm gibi resmen ve birde beyaz akıntım nişanım gelir mi diye de sürekli kontrol ediyorum paranoyak gibi oldum yani 36+6 da 2 cm açılmam olduğunu öğrenmiştim yarın kontrolde beni neler bekliyor merak ediyorum açıkçası
Kubrabsyg45 Serenkrkmaz hiç takma boşver. Beklemediğin biranda geliyor zaten 😀 ben en son umudu kestim gezmeye iş yapmaya başladım rahat bıraktım 2 gün sürmeden hemen geldi beyefendi. Ama küvezde 🥺 Perşembe günü 1 aylık olacak toplasan 13 gün benle kaldı. O yüzden sağlığı yerinde olsun da ne zaman gelirse gelsin
Esra_57 Serenkrkmaz benim açıklığım 4 cm ebe bundan sonra Nişan gelmez dedi nasıl geçti kontrolün doğurdun mu
ruv1923 1 cm açıklıkla 1 hafta da bekleyebilirsiniz, nişan gelmesi de aynı şekilde bunlar doğum yarın olacak anlamına gelmez. 3dkda bir düzenli sancınız oluyorsa ya da suyunuz geldiyse o zaman hastaneye gidebilirsiniz.
Nazli-61 ruv1923 yok zaten yarın olacak demiyorum sadece ne yapmam gerektiği konusunda ikilemde kaldım bebeğin suyuda sınırdaydı biraz daha takip edeyim teşekkür ederim
Gizemlibirisi Nazli-61 domasina yakın zaten üç dakikaya bir dakikaya düşmüştü.zaten ozaman da sancidan durulmayacak haldeydim.yinede bir gidin isterseniz ne olur ne olmaz.baktiniz ilerleme yok,daha zamanı var ozaman geri imza atıp gelirsiniz.
Nazli-61 Kubrabsyg45 kız benimki devlet hastanesi sıra bile alamıyorum ki kendi doktoruma gitsem anca acilden giriş yapıp muayene olabilirim 🙇🏻♀️
Kubrabsyg45 Nazli-61 bende devlettim. Bakırköy Sadi konuk. Acilden girdim zaten.. cam sakura önemsiz dedi gönderdi ama bakırköy farketti. O yüzden acilden gir de lekelenme nişan neyse geldi korktum ilk gebelik falan diye. Hemde bı muayene olmuş öğrenmiş olursun durumunu
Nazli-61 Kubrabsyg45 öyle yapayım canım eşim gelsin de iftardan sonra gideriz bi çok teşekkür ederim ☺️
melike098 Hlmylmz_69 neler yaptiniz acilma olmasi icin hurma yiyorum duşta sicak su tutuyorum belime tuvalete oturur gibi oturup kalkıyorum baska ne yapmam lazim 38+2 olduk hala sancım yok sadece adet olacak gibi belim ağrıyor
Nazli-61 Gizemlibirisi evet evet öyle yapayım. Kaç cm açılma olunca yatış veriyor peki bilginiz var mı
Gizemlibirisi Nazli-61 ya onlar riske atmamak icin açılma bir santim bile alıyorlar içeri.ben imza atıp çıkmıştım devlet Hastanesi’nden.cunku.sabah vakti gitmiştim akşama doğar dedi.aksama kadar duramam tek başıma dedim.eve gelip hareketleri yaptım işte sancı arttıkça bil ki açılma artıyor demektir.sekiz santim olunca ıkınma hissi geliyor.tuvaletin gelmiş gibi.ozaman doğuma alıyorlar ondan sonrasi da sancı bitiyor ikinip doğum yapiyosun.rabbim kolaylık versin :)
asyagibi Nazli-61 Şuan pozisyon almış ama kafası oturmamış dedi 2.-3. Hamileliklerde görüyoruz genelde dedi şaşırdım 🤷🏻♀️ Kızımın kacıncı haftada oturdu hatırlamıyorum