Handearsy Alyatospik İnşallah canım yavrunla birlikte böyle Doğum hikayeni yazmak sana da nasip olsun 🙏🏻💕 Benim aklıma gelmedi bunu istemek ama özelde yapacaksan ebelerle konuşulup halledilir bence sen dikilene kadar ameliyathanede olmasa da bir odada bekletebilirler
Handearsy rfzsB Benim doktorum bütün sezaryenlere yapıştırma yapıyor cnm özellikle istemedim . Diğer dikişi yapmıyormuş zaten epeydir
Handearsy Minikpopo Çok teşekkürler kuzum benim de bütün iyi dileklerim, dualarım yavrusunu kucağına alabilmeyi hayal eden sizlerle 🙏🏻💕 Sağlıkla huzurla doğsun yavrun ❤️
Handearsy Mgsrcn İnşallah canımm inşallah rahat, sağlıklı, kolay bi doğumun; akıllı, sağlıklı, hayırlı bir evladın olsun senin de 🙏🏻❤️ Dualarım sizlerle 🤗
Handearsy Elanaz 😄 Duygusuz muuu 🤭 inşallah yavrunu sağlıkla kucağına al da ne methiyeler düzüyosun ona bak bakalım duygusuzluk kalıyor mu 😍
Yalinn8 Handearsy saka mi?? 'Gorunurdeki' en yakının bunu yaparsa kime guveniceksin? kusura bakma Cok sinirlendim. Tavrını cok NET belli et derim ki bi daha vicdansizlaşmasin!
Hasretimmm Handearsy yaa kendimi gordum sanki bende hep catir catir dogurucam demistim kizima hamileyken 4 kiloyu gectigini duyunca sezeryana alinmistim 🙈 bu arada o zaman genel olmustum simdi yari olmak istiyorum insallah bende basarabilirim birde sutum de olmamisti insallah bu sefer olurk rabbimin izniyle🙏 bebeginizide rabbim anali babali saglikli bir sekilde buyutmek nasip etson insallah🙏
Mihri-musta Handearsy Allah hayırlı ömür nasip etsin. Çok güzel yazmışsınız aynı seyleri yasıyorum ben de pazartesi sezaryen olacağım büyük ihtimalle. Korkuyorum 😬 rahatladım hikayenizi okuyunca.
Kubkub Maşallah çok güzel yazmışsınız. Gözümde canlandı her anı, sanki ben doğurmuşum gibi 😊 Sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah bize de güzel doğumlar nasip etsin Rabbim 💕
Maviss Handearsy hayırlı olsun canım benim 😘 Rabbim analı babalı büyütsün inşallah hayirlisiyla 😊 harika ve mutlu yazmışsın bakalım ben ne yasiycam artık herşeyi akışına bıraktım ne zaman canı isterse o zaman gelsin benim bal oğlum da 40+1 olduk bana göre doktora göre de 40+5 hayırlısı olsun dua et bana da ve yürekten bazen istediğinin tersi oluyor ya ama senin için güzel olan şuan beni mutlu etti bacım bakalım ne yasiycam
Handearsy Maviss Hakkında hayırlısı olsun ne şekilde doğarsa doğsun bizim için en hayırlısı buymuş diye düşün inşallah her şey gönlünce olur 🤗😇❤️
Fulyax Allah anaalı babalı büyütsün🙏🏼 iyi gunlerde inşallah bizimde hikayemiz gebelik zehirlenmesinden hastahnede yatiyorum suanda 37.haftadaydım ve bebegim 2.500 gr yarın dogumu ilaclarla baslaticaklar pazartesi yada salı doğum olur diyorlar 😢 korku endişe panik herşey mevcut bizim için dua istiyorum bütün arkdaşlardan🙏🏼 bizde kavuşalım sağsalim kızımla
Handearsy Fulyax çok iyi anlıyorum yaşadığın duyguları kuzum umarım bi an önce sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🤗💕
[silindi] Handearsy hayırlı ömürlü olsun inşallah evladınız💗 Peki doktorun dediği gibi 4200 doğdu mu?
Eymenikoo Handearsy Sezaryen doğumu hiç daha önce bu kadar güzel anlatanı duymamıştım..Gözünüz aydın , sağlıkla büyütün miniğinizi inş ❣
Handearsy Eymenikoo Ben de hiç bu kdar olacağını düşünmezdim canım. Bana şimdiye kadar hep sezaryen demek yarım insan demek gibi bi sürü saçma şey anlatıldı ama önemli olan bünye. Zorunlu sezaryen olacak arkadaşlar okuyup biraz olsun rahatlasın istedim çünkü gerçekten öcü değilmiş 😄💕
oglummehmedim Handearsy 😂😂iyi guldum uyusmadum uyusmadim sozune😄Allah da seni ve yavrunu guldursun hep.hep birlikte olun anali babali buyusun kendine iyi bak😊😘
Handearsy oglummehmedim Hahahahah 😂 düşündükçe ben de gülüyorum hala canım çok teşekkürler darısı başınıza 🙏🏻💕