guliii Gmz9340 Esra hanıma gidiyorum sorduğum her şeyi tek tek anlatıyo tatlı genç bi doktor, kime aldınız siz Bende dün çok şükür detaylı için sıra bulabildim
Gmz9340 guliii ben normalde kadir kangala gidiyorum. Detaylıda 14üne randevum var ama kim bakcak bilmiyorum. Sadece barkod verdiler
guliii Gmz9340 kaçıncı haftanıza verdiler, benimde 15 i 22.hafta aslında 20.hafta istedi doktor ama hiçbir yerde sıra Bu arada Kadir beyin numarasını verir misiniz nette buluyorum bi şeyler arıyorum meşgul
Gmz9340 Gmz9340 benim normalde 22. Haftama denk geliyordu ama bu hafta kontrole gittigimde 22 haftalık dedi nasıl olcak bilmiyorum
guliii Gmz9340 oda mı var devlette hiç dikkat etmedim , sağ olun iyi oldu duyduğum Nasıl ilgileniyor mu
Gmz9340 guliii aynen bakalım nasıl olcak. İnsallah iyi bakarlar. Özele gitmeyi düsündüm ama randevu sıkıntı. Musagülede güvenemedim memnun olanda var olmayanda
Gmz9340 guliii ben memnunum sordugunda herseye cevap veriyo. Randevusu cok dolu oluyor talep olusturun randevu acılınca msj gelir. Ayda 1 anca göryorum randevu acıldıgını. Ben baska sehirden geldim genelde herkes onu önerdigi için ona gittim 😊
guliii Gmz9340 ben ikiz gebe olduğum için musagül detaylı bakmıyor ama iyi diye duydum memnunlar ordan
Gmz9340 guliii yaa saglıkla alın insallah kucagınıza 😊 bakalım 14ünde memnun kalmazsam oraya giderim birde