worin Şükürler olsun 3. trimester’e girdim😍 Muhtemel doğum tarihine 91 gün var:) Kızlar erkek bebekleri ne sıklıkla erken doğuyor bilgisi olan var mı:) 40. haftaya kadar beklemek istemiyorum nolurdu1-2 haftacık erken gelse 😬
Seda_Kptn worin bazıları inatçı gelmiyorlar mesela biz 😀 sağlıklı olsun da ne zaman olduğu önemli değil ☺️
AygyulSina worin kardesim 17 gun once gelmis. Arkadasim ise 41 haftada dogum yapti. Benimkiside oglan sabirsizlikla bekliyorum
Miss worin aramızda 1 gün var sanırım 😁26+6 yım bende 3.trimester yavaş ve zor geçermiş valla allah kolaylık versin şimdiden 🙏
Brlgry worin 85 kaldı bizimde 😊 bende bekliyorum sabırsızlıkla erkekler gününü doldurur derler ama bilmiyorum bende seninle aynı fikirdeyim 1 2 haftalık erken gelse fena olmaz 😂
1850 Brlgry bizimde 85 kaldı aynıyız 💙erkekler gec gelir derler ama etrafımda zamanını beklemeyen cok gördüm. Oyuzden bakalım yaşayıp görcez zamanımız dolcakmı😂
Merveass worin biz de 27+1 olduk. 90 gün kaldı şimdiden heyecanlıyım ve sürekli Doğum aklımda gece gündüz nasıl olacak diye düşünüyorum 🤷♀️
Gokcem Bizde 27+2 olduk☺️ Gelişimimiz bir hafta önden gidiyormuş Pazartesi günü muayenemizi olduk, 1.63 kg olmuşuz😊sağlıkla gelsin inşallah