minikmucizeemaak Azraa33 Sağlıkla devam edip sağlıkls kavuşmak nasip olsun inşAllah🤲🏻❤️ Rabbim istiyen herkese tez zamanda sağlıkla nasip etsin Teşekkür ederim🌸
Kirsehirli40 Meleyke123 benimkisi de planlı gebelik boyke sol kasiklarimda batma agri oluyr goguslerimde hassasiyet ama gebelik belirtisi mi bilmoyrm adetim 6 gün vsr erken gebelik testi yaptım negatif cikti?
Meleyke123 Kirsehirli40 evet dabırlı ol saydıkların hamilelik belirtileri ama aynı anda regılda da bazen oluyor o yüzden kesin bir şey söyliyemem ama bence var erken gebelik testi bu kadar çabuk göatermez o yüzden neqatif 🥰🙏
Kirsehirli40 Benimkide planlı gebelik ama boyle sol kasigimda özellikle agri ve ya batma degsik bir agri oluyor ve goguslerimde böyle sizi gibi hassasiyet hamile belirtileri mi bilemedim buvun erken gebelik testi yaltim adetim 6 gün kala ama negatif cikti??
Mummumlilo 6 gün kala çok erken değil mi ben bir gün kala yaptımda negatif çıkmıştı adetten 3-4 gün sonra pozitife dönüştü
ipekcim Kirsehirli40 6 gün kala 5 gün kala 4 gün kala yaptım hep negatif. 2gün kala yaptım hafif çizgi çıktı 🙏
Kirsehirli40 ipekcim inşallah benimkide öyle olur bi mucize olursa hamile kalırım inşallah dua edin ❤🤲🌹
Kirsehirli40 Meleyke123 inşallah bi mucize olur da hamile kalırım dua edin 🤲❤ bej hergun herkese ediyorum müminin mümine edilen habersiz dua kabul olunur mus🥰
Meleyke123 Kirsehirli40 bende.. ve Rabbim sesimi duyuyor Şülürler olsun hiç bir zaman elimi boş göndermedi🙏 ne mutlu bizeki bizim böyle marhemetli Rabbimiz var❤️
anneoluyoruuumm16 Kirsehirli40 adetimin geçmesinin 3. Cu günü yaptım negatif çıktı aynı gün kan vermistim 4.88 çıktı bir hafta sonra 562 çıktı. Acele etme canim