Elif2143 Ovulasyon testını bende artık gereksız buluyorum. Testte pik olmadıgı halde bugun gıttım doktora yumurtalarım 3 tane buyumus catlamaya hazır oldugu halde. Cızgı kırmızı olmadı. Allaha bırakmak doktora gıtmek daha mantıklı
Ebruylmzyzk mervegrk instagram hesabında size açıklama yapar hesabı da @minnakkurabiyelerrr . Hatta ben anlatabilirim. Biz 5 ay denedik olmadı. İlk kez Ovulasyon testini kullandıktan sonra hamile kaldım şuan 18 haftalık 5.günlük olduk. Ovulasyon belli bir saatler var ister sabah akşam test kullan ister gündüz 1 tane test kullan (sana bağlı). Ben gündüz 1 test kullandım. Hergün düzenli şekilde. Çift çizgi buldum yumurtlama günü. O günde değerlendirdik. Sonra ovulasyonu testleri devam ettim çatlama günü nü de buldum o günde değerlendirdik. 14 gün sonra da hcg testi yada gebelik testi yapabilirsin. İyi şanslar
MelodyFairy Hala neden pik ,🥹 bugün çatlama görmeyi umut ediyordum hala yumurtlama gösteriyor basına gelen yardımcı olur mu lütfen? Dün pikk görünce 3 adet havuç yemiştim