Ceromommm3 Ysmnrn sakinleşti biraz kaos yaratırım gitme sonra pişman olursun jsjsk izle gör şjşjş Az önceki kadın dediği gibi iyi seyirler
Ysmnrn Ceromommm3 ahahahaha. Sesli guldum. Dun yoktun ama . @KLORAKHANIM bir giris yapti tartismaya konuyu silmisler 😂
Ceromommm3 Ysmnrn dün noldu ki Velet gunduz peşinden koşusturuyor gece tak olduğum yerde bayilioum yorgunluktan mom aklıma bile gelmiyor Koas oldumu seslenin duyarım. Kaaaos diyin tmdjr
Ceromommm3 Ysmnrn ben ordaydim eşinin maaşını küçümseyen şahıs Yorgunluktan parmaklarım çalışmadı izledim yorumlari okudum. Okurken uyumuşum sjjsjsj
Minnosaannee Sna-0567 teşekkür ederim ben eminelif buyikten aldım orada tükenmiş . Elfida modaya bakın
ikiprensannesi__ Btlkck hamile olduğum için bir beden büyük aldım ilerleyen zamanlarda giymek için esnek bı kumaşı var yapışma felan yapmıyor çok rahat şimdilik yazın nasıl olur bilemiyorum ama şimdilik çok rahat
Gonca_ergn Burnumageliyoduslkmsn lamelifte bide fayaboutique bak orda güzel şeyler genelde ben hep takim giyerim bende pantolon giyemiyorum her renk takım var 🥴 bu sefer ne alacağım bende bilmiyorum
Happybayby Fuhen iyi günler elbise bugün geldi. Kumaşı yazlık güzel ama iç gösteriyor biraz. Ben bı beden büyük almıştım keşke almasaymisim çünkü baya bol oldu bana. Benim boyum kısa olduğu için boyu uzun oldu bana .