Happybayby Fuhen iyi günler elbise bugün geldi. Kumaşı yazlık güzel ama iç gösteriyor biraz. Ben bı beden büyük almıştım keşke almasaymisim çünkü baya bol oldu bana. Benim boyum kısa olduğu için boyu uzun oldu bana .
Minigininannesi Deletedmom_85 uzun arıyorsan kbiriktir var Instagram da oraya bak mutlaka uzun takım elbise bulabilirsin ordan iki uç kez aldım kumaşları da güzel boyu da güzel. Sayfa sahibinizde boyu uzunmuş kendi bulamadığı için kendi gibi olanlar için sayfa açmış 😀
mekselinaa Happybayby modasima hem Instagram hem web sayfasında var neya elbisenin ismi fiyatıda şuan indirim olduğu için 273₺ farklı renkleride mevcut ❤️
Gln0110 Burnumageliyoduslkmsn lemaye diye bi sayfa var elbise ferace diye bi parça geçiyor, sanırım ondan alicam
Ceromommm3 Askı aldım sandım. Ödüm koptu sjsjdsjjs tlf. 12738383. Hesabı kaldıramazdi artık Burnumageliyoduslkmsn @Ysmnrn @Liyamoms @KLORAKHANIM
Liyamoms Ceromommm3 ay bi an icin bende korktum dedim bu hesap da mi aski yedi oburu daha askidayken 🤣🤣🤣
Ceromommm3 Ysmnrn sana yazıyrordum o ara kitlendi Avukata ihtiyacım vardı özelden. Sana.yazdim sen etiketledin sayende buldum avukatı