minikmucizeemaak handenur52 Bilmem deme istersen ben dün kaset test denedim belirgindi ama kıpkırmızı değil tabi, erken gebelik kıpkırmızıydı resmen ama en iyis marka miratech bence atayım hatta
handenur52 handenur52 ilk betam 20,29 2 gün sonra baktık 51,83 2 sonra yine 131,8 olduk 12 nisanda kese bakılacak ama merak ediyorum bi gelişme bi sorun varmı diye ya
minikmucizeemaak handenur52 İnsanın içine hep bi korku sarıyor sanırım uzun zaman da geçmeyecek sonra keseye çağırdı 11 inde daha sonra kalp atışı ve bebek için bekleyip stres olacağız sanırım bu uzun süre devam edecek bol bol dua okuyup bekleyeceğiz inşAllaj sağlıkla devam edip sağlıkla kavuşmak nasip olur bebişlerimize bana da cuma ver demedi ama ben yine de cuma bir kere daha baktırıp daha da baktırmam Salı randevum var zaten nasipse
handenur52 minikmucizeemaak bakalım inşallah canım dua dan başka çare yok tabi rabbim bol bol dua 🙏 🥰🥰
minikmucizeemaak handenur52 Benim kasıgımfs belli yerlerde oluyor arada bi ve ara da akınım geliyor gibi olıyor ama yok ve sabah uyanınca bulantı ama çok nadir akıntı geliyor gibi olduğu sürekli var sadece sende ve en son ne zaman kan verdin kaçtı som verdiğin
minikmucizeemaak handenur52 5 inde 300 lerde olsa bugün 400 küsürler de falan çıkabilir 2 gün arayla bakılıyor ya kaçta çıkacak sonuç