minikmucizeemaak Bebek2006 O yüzden artışı anlamayız aşkım doktor zaten söyler inşAllah sağlıkla kavuşuruz hepimiz ❤️
Kayalimerve handenur52 kiyamam.seni cok iyi anliyorum ayni bende oyleyim.bugun gene yaptim bitik daha koyulasti ama kan testini beklicem🥰
Aysel_krdg handenur52 doktor biraz az artmış dedi cuma tekrarlayalım dedi morelim bozuldu geçen ay da kimyasal olunca korkuyorum aynı şeyleri yasamaktan dua et bana
minikmucizeemaak Aysel_krdg kaçtan kaça kaç günde arttı canım 2 günde 2 katı artması lazım diye biliyorum Benim 1 Nisan 12.58 3 Nisan 79,41 5 Nisan 257,45 Çıktı doktor 11 inde gel keseyi görelim dedi nasipse sağlıkla 🤲🏻❤️
handenur52 Aysel_krdg korkma kuzum ya Allahtan ümit kesilmez ben ederim tabi canım benim üzme kendini bişey yok kötü 🥰💋💋
handenur52 minikmucizeemaak benim de 30 Mart 20 küsür dü iki gün sonra 51 oldu sonra iki sonra 131 oldu 12 Nisan gel keseyi görelim dedi acaba gizli gine baktırsam mı ya betama merak işte
minikmucizeemaak handenur52 Bana da normalde bıgün değil 5 inde haber ver dedi dayanamadım bıgün ki sonucumu haber verdim 11 inde gel keseyi görcez dedi Allah’ın izniyle sağlıkla 🤲🏻 Ama ben cuma günü yine yaptırırım kesin kan testi dayanamıyorum asla
minikmucizeemaak handenur52 Ben daha önce kimyasal yaşadım ikinci test günü beta düşmüştü o yüzden biraz panik oldum bugün çok şükür rahatladı. Ama yine de veririm cuma bidaha sonra da giderm nasipse