busrakorcan0607 handenur52 bende adetime 4 gün vardı silik çıktı kan verdim 48,50 çıktı cuma günü doktor pazartesi tekrar bakalım dedi bugün tekrar verdim bakalım ne çıkacak 🙏
Sariilayda16 handenur52 ben adetim 1 gün gecikince kan verdim beta 489 cıktı şuan 8. Gecikme günündeyim dün kan verdim yine sonuç çakacak bugün ama bu kadar yüksek çakması normalmı ikiz olabilirmi
Hasret5506 handenur52 çok yeni sanirrim bende ilk öğrendiğim zaman 17.3 dü cuma ögrenmistim cumartesi gittim 39.7 ye çıkmıştı Çarşamba günü kontrolüm var 👼🥰🐣
handenur52 Busraakay_26 geçen perşembe gittim 20,29dedi sen cumartesi kan ver dedi 51 olmuştu pazartesi bir daha gel dedi verdim 2 gibi arayacağım gebelik testimde silik çıktı iki defa
minikmucizeemaak handenur52 Güzel canım benim 1 Nisan da 12.58 di bugün 79,41 doktorum ilk zamanlarda bu kadar artış normal süper sonucun dedi çok şükür
filialunae handenur52 Canım korkutmak istemem ama 2 günde bir 2 katına çıkmalı yani cumartesi 40larda pazartesi 80lerde olmalıydı. Bir de ilk adet tarihine göre kaçıncı günde yaptın testi? Benim ilk adet tarihime göre tam 29 günlükken 1013 çıkmıştı. 2 gün sonra 2900 çıktı neredeyse 3 katı. Tüp bebek 5 günlük embrio koyulduktan sonra 12. güne tekabül ediyor benim yaptığım tarih. Yani döllenmeden bir 15-17 gün sonrası kesin sonuç çıkıyor
Bebek2006 minikmucizeemaak 1 nisan benim 75.3 diğer günde 12 saat var arasında iki değerin 97.7 sizce iyimi hep sizi görüyorum yorumlarda bilgisiniz baya🥹😍
minikmucizeemaak handenur52 çünkü demesi için çok erken bana da öyle bir şey demedi 7 sinde tekrar ver haber ver bana ona göre randevu gününü söyleyeceğim dedi nasipse sağlıkla inşAllah❤️ Daha çok küçük kese gözükmez ki hafta vs bilinsin benim son adet tarihime göre 3+6 Şuan
MeMu Gecikmeniz var mı? Artışları takip etmeniz lazım, çok erken fark etmişsiniz :) sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 🥰
handenur52 filialunae ben test yapmadım geçen perşembe Kasık ağrım vardı genel kontrol gittim doktor senin betan yüksek çıktı dedi 20,29 dedi birdaha gel cumartesi dedi 51,83 dü gebesin dedi 14 nisanda kesene bakalım dedi adet geçikmişti hem 6 gün
Rozii filialunae iki katına çıkmış zaten canım nasıl 80 olması gerekiyor iki katı 40 küsür oluyor zaten ben mi yanlış biliyorum acaba kızlar bende bu şekilde takip ediyorım kendimi de
handenur52 minikmucizeemaak sağol canım benim inşallah sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin Allah 🥰🥰💋🤲🏻
filialunae handenur52 ben yanlış anlamışım o yükselmeyi 4 günde öyle oldu sandım ben 2 günlük artık yazmışsın ☺️ Gözün aydın inşallah sağlıkla büyürler kucağımıza alırız 🥹🙏🏼
filialunae Rozii hay yok canım şimdi tekrar okudum da ben yanlış anlamışım ben araya 4 gün girince 20den 50ye çıkmış diye algıladım. O gene 2 günde o kadar yükselmiş yok sen doğru biliyorsun ☺️