svgiakgn _emineyavuz Prilam Dr akşam 2 tane içiyorum doktoruna danışabilirsin bana gerçekten çok iyi geldi onu kullanmayınca çok kötü oluyorum
_emineyavuz svgiakgn bende onu kullanıyorum fakat hiç faydası olmadı bazen gündüzleri bile alıyorum 1 tane doğal olarak bı önerin var mı tuzlu krakerden başka 😂
ummuhan3 Bugün regl gunum inşallah buraya kac haftalık olduğunu yazmak banada nasip olur 🤲inşallah olumlu haber alırım ☘
fizikcianne Dbebek12 4+6 da keseyi gördüm beta 2.300 dü karından görmüştük. Şimdi 6+3 ün :). 7+0 kalp atışı için randevum var İnşallah
mervesert0611 Merve2014nehir erkek mi kız mı bilmiyorum ama aşırı hassasiyet var göğüslerimde ve çok büyüdü normalde de büyüktür ama ne kadar böyle şiş şiş devam edecek bilmiyorum 🤣 namaz kılarken elimi koyunca göğsüme onda bile sızlıyor öyle diyeyim
Faymer1 fizikcianne 4+2 de gittim keseyi normal karnıma bakarak görmedi alttan baktı keseyi gördü iki hafta sonra kalp atışı için gel dedi doktorum🌸inşallah duyarız🙏
ummuhan3 Busraa-aa Bugün günümdü ama olmadım ☺ regl oldum olacam hissiyle beklemedeyim lütfen banada dua edin Ümmühan ismim 🤲💮
Busraa-aa ummuhan3 Rabb’im inşAllah bu ayın yüzü suyu hürmetine sana da güzel haberler verir canım 🤲🌸