Emirayy Tubaipkn benimde ikinci hamileligim, oglum var 6 yaşında ona anlatıyorum alamıyorum kucağıma diye ama sizinki çok küçükmüş normal o yüzden
MuazzezKara_ Valla ben kusmalara normal hayatımda da alışkın olduğum için ilaç kullanmadım ben 6 haftalıkken başladı 15 haftalık olucaz hala da var ve sonuna kadar olur düye düşünüyorum ama Allahtan sadece sabah kusması 😂
mervesert0611 muziceanne_ şu an bende 6+3′teyim haftaya gideceğim ama geç döllenme sanırım haftaya çağırdı doktorum
Sariilayda16 fizikcianne 5+2 şuanlık daha iyiyiz maşallah çok ekstra bi durum yok sadece göğüslerimin ağrısına dayanamıyorum 😓 o kadar çok sızlıyor ki sütyen bile takamıyorum 😓
feyzabas Merhaba kızlar 4 haftalık hamileyim. İlk doktor randevum 4+5 ken gideceğim aranızda bu haftalarda gidipte kesesi görünen var mı ☺️
Bebiikk feyzabas sizinle aynıyız bende 4+4 üm yarın ilk randevuma gideceğim inşallah görürüz keseyi 🥰
feyzabas Bebiikk inşallah görürüz canım ya yarın doktor görürse beni bilgilendirirsen çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim ☺️🙏
Bebiikk feyzabas Merhaba canım bugün çıktım doktordan. Doktorum henüz çok erken kesenin görünmesi pek mümkün değil dedi karnımdan bakarak ve kan verdim haftaya tekrar gel dedi
Bebiikk feyzabas rahim duvarındaki kalınlaşmadan bahsetti çok normalmiş ve çok minik bir belirti gösterdi 🥰
Satiiyyy Biz de 12+3 olduk cinsiyetimiz bile belli oldu 🤭Erkek 🥳 Benim çok belirtim olmadı ara ara bulantı kasık ağrısı oldu başlarda o da zorlamadı beni şimdi gayet normalim hatta 😃
Elifcinar Beyzanurr4 benimm112 ydi 2 gün sonra 342 oldu bi daha test istemedi 10 günn sonra kese görmeye gel dedi cumartesi gideceğim nasipse😊