Mamalisa Ben de 5+5 im. Bacaklarımda kaşıntı ve kabarma oluyor 2 haftadır çıldırtıyor. Doktor krem yazdı. Keseyi gördük 7.haftada randevum var😍
Ebrueliz_01 fizikcianne 5+1 bugün beta değerime baktırdım 5300 çıktı ama kese görünmedi anormal bir durum mu bilmiyorum
Mamalisa Yeni hamişler şampuan, deodarant ve diş macununuzu organiğe çevirdiniz mi? Ne kullanıyorsunuz?
ms_annisko_ az13 evet, 4 erken gebelik testi yaptım çok silik, silik, belirgin şekilde renk değişimi oldu. İki kere de kaset test yaptım onlarda da çift çizgi ve belirgindi. Yarın regl günüm , kan vericem bakalım
Busraa-aa Serendipity16 yaa evet bende tutmaktan yanayimda bugün aile hekimine sordum tavsiye etmiyoruz dedi doktor kafam karıştı
Serendipity16 Busraa-aa zaten çoğu doktor önermez ama dediğim gibi bebek şu an bizden beslenmiyor daha mercimek kadar bir şey ben şu anlık bi zararı olduğunu düşünmüyorum
Beyzanurr4 Öğrendiğinizde beta hgc kaçtı ben uygulamaya göre 3+3 den başlamışım 78 geldi doktorum ayın 10 unda gel dedi tekrar kan testi falan yapılmadı size nasıldı
Elifcinar Beyzanurr4 benimm112 ydi 2 gün sonra 342 oldu bi daha test istemedi 10 günn sonra kese görmeye gel dedi cumartesi gideceğim nasipse😊
Dilken 4+6 da çok çok küçük şekilde keseyi gördük şu an 5+3üm cuma günü kontrolümüz var bakalım 😍 göğüs ve gaz harici birşeyim yoktu 1 saat önce ağzımın tadı bozulmaya başladı haydi hayırlısı 😅
bdenerigokce Nhrdmr2147 bende de 7. Hafta olarak gözüküyor şubat ayı diye uygulamanın aklı karışmış olabilir mi size de öyle geliyor mu?
hsrtbymkr Mvlna bende denin gibiyim 7+1 benimde bebeğin kesesi var birde Minik bir nokta gibi ama kalp atışı duymadık !
elifcakmakci Buss1 ben de dün öğrendim 4+5 haftayken süpriz bir gebelik oldu oğlum 17 aylık henüz o yüzden nasıl bakacağım ikisine endişesi var kan tahlili 4+5′te bhcg 4200 çıktı çok mu yüksek bilemedim. İlk bebeğimde o haftada 1800′lerdeydi
Buss1 elifcakmakci Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Bakalım nasıl yapıcaz🤗 kontrole gittiniz mi hiç evet yüksek çıkmış baya benimde 2 hafta önce 1300 çıkmıştı bugün kontrole gittim 7 haftalık dedi
mervesert0611 Buse4175 güzel üslubunuz için çok teşekkür ederim 🌸 çok haklısınız en çok üzülecek kişi benim Rabbim hepimizin bebislerini sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin
mervesert0611 Serendipity16 bende aynı şekilde düşünüyorum henüz bebek anneden beslenmiyor hazır depolarimizdan alıyor bende tutma taraftarıyım