Didem__ Seralce 16+0 dayım hâlâ geğirme problemi yaşıyorum ben çözemedim midem hep hava doluymuş gibi hissediyorum hep bi şişkinlik halleden bana da haber versin ☹️
Rozii Simge_celen_ozyildiz_ keseyi alttan muayne ile mi baktılar üstten gözüktü mü benimde aynı sizle 4+6 gitmedim ama daha
Ezgikrgz Mryy01 göğüslerimde şişlik hassasiyet ve sonrasında kasıklarımda ağrı oluştu. Mryy01 Göğüslerimde hassasiyet ,şişlik ve kasık ağrısı ile belirti gösterdi bende.
Serendipity16 Busraa-aa 5+4’üm ben öğrendiğim 1 hafta oldu ben tutuyorum açıkçası zorlanmadım çocuk daha anneden beslenmiyor sonuçta zorlanırsan tutma tabi de
Busraa-aa Serendipity16 yaa evet bende tutmaktan yanayimda bugün aile hekimine sordum tavsiye etmiyoruz dedi doktor kafam karıştı
ms_annisko_ Elos_1907 değer henüz yok yarın kan vericem nasipse, reglime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı , 2-3 gün kala da kaset test yaptım.
Eliifle98 Yeni-anne2022 daha yenisin oruç için doktorla görüşmeni tavsiye ederim tam beyin ve iskelet gelişimi
ms_annisko_ az13 evet, 4 erken gebelik testi yaptım çok silik, silik, belirgin şekilde renk değişimi oldu. İki kere de kaset test yaptım onlarda da çift çizgi ve belirgindi. Yarın regl günüm , kan vericem bakalım
Nhrdmr2147 7.3 haftaligiz günler geçmiyor berbat bir hamilelik geçiriyorum hamileligimi ogrendigimden beri sağlıklı gün gecirmedim simdiden boyleysem son aylara doğru nsl olacak diye endişe içindeyim 😣
bdenerigokce Nhrdmr2147 bende de 7. Hafta olarak gözüküyor şubat ayı diye uygulamanın aklı karışmış olabilir mi size de öyle geliyor mu?