Hayryee Arkadaşlar merhaba bende 4+5 henüz doktora gitmedim çarşamba randevum var dunden beri wcde peceteye gelen kahve renk koyu sarı gbi akıntı var ama parca vs yok yasayan oldumu bunu 😥
Bebekanne__ fizikcianne 6+4 bende kese var bebek yok daha 10 gün sonra gidicez tekrar geç döllenme büyük ihtimal dedi doktor 🥲🥲
Ozge_Atmaca Bende 6+3üm. Bende de aynı belirtiler var iki üç gündür ara ara mide bulantısı ve yanma hissediyorum🥺fizikcianne
sema1759 Perikiziii benimde belirtim yoktu mide bulantısı falan yada başka şey sadece yemek kokuları kötü geliyordu o kadar 1 tane oğlum oldu yani gebelikte fazla belirti yaşamayan erkek. Bebek diyorlar ama yine de Allah bilir
Bbbsr sema1759 benim ilk cocugum erkek valla aşırı midem bulanıyordu her sabah kusuyordum. Kaç tane arkadasım var bebekleri kız oblarınhiç olmadı mide bulantısı oyüzden hiç inanmayın öyle seylere
Bbbsr mervesert0611 benim son adt 14 şubat 10 martta test yaptım 13 cıktı iki günde bir 2 kar artması gerekli benim arttı baya en son 5 bünlerdeydi geçen hafta
Simge_celen_ozyildiz_ fizikcianne 4+3 deyiz.2 gün önce keseyi gördük ama kasık ağrılarım devam ediyor 😊
Hayryee Simge_celen_ozyildiz_ ne güzel erken görmüşsünüz sanırım keseyi bende carsamba gdcem insallah görürüm 5 haftalık olucak tahminen insallah sıkıntısız bisekilde görürüm bende 🤩
Rozii Simge_celen_ozyildiz_ keseyi alttan muayne ile mi baktılar üstten gözüktü mü benimde aynı sizle 4+6 gitmedim ama daha
Simge_celen_ozyildiz_ sena1910 1167ydi Çarşamba günü cuma kontrole gittiğimde betaya bakmayacağım 2000 olmuştur dedi
hsrtbymkr fizikcianne fizikcianne 7+1 günlük Hamileyim ama kalp atışını daha duymadık ultrason değilde diğer muayene de bugün bir nokta gibi görünüyor normal değil mi böyle bir durum yaşayan var mı
Elifftrkgl Buketegemen 6+1 de mi gördünüz bebeği rica etsem ultrosanı paylasabılırmısınız🙏 folik asit şöyle gyno ferro sanol kullanıyorum kan için onum içinde folik asit var diye ekstra almıyorum
sulekzl Tunc-armagan Suan 10 haftam bitmek üzere kahverengi gibi akıntım olmuş biraz fazla neden olur