Siracinannesi Polatalemdar evet aşkım normal beyazlamasi dikişler atmaya baslar 3. Günden sonra her gün banyo küvetini ılık su doldur içinde 5 dakika oynat çıkar hemencik dikişleri atıyor bende öyleydim çok korkuyordum pansuman yapmaya ama geçiyor 🥲
Polatalemdar Siracinannesi ayyy çok sağolun iyiki varsınız bize de 5 . Gün banyo yaptır dedi artık gelişinde yaptırım bide küvete sığmıyor nasıl olucak bilmiyorum 😂😂😂
mnli Polatalemdar oğluma 4 aylıkken yaptırdık sünetten önce uyutmayın dedi doktor çok uykusu geldi içeri alana kadar uyudu hiç bir şey anlamadı çok da çabuk iyileşti bir zorluğu yok dönmeye başladıktan sonra daha zor dönüp üstüne falan yatıyormuş bir an önce yaptırın
Polatalemdar mnli yaptırdım bugün 3 . Gün 🥰🥰🥰🥰 çok şükür Allah’ıma hiç acısı yok ama orası hala çok şiş bide mor artık yavaş yavaş gecicek Allah’ın izniyle
Polatalemdar Siracinannesi evet valla 3 aylık 70 cm boyu var 😂😂😂 boyu filan çok uzun küvete sokunca ayaklarını kurbağa gibi topluyor da anca o şekil yıkıyorum bizim büyük küvet var orda da yıkamaya korkuyorum 😅😅😅
Siracinannesi Polatalemdar kız benimki de 9 aylık 70 cm maaşallah 😂 olsun yıkama zaten ılık su da oturtup biraz çıkar yeter önemli olan ıslanmasi yumuşaması dikişlerin
Polatalemdar Siracinannesi hahaha ben Zaten 9 aylık kıyafetler giydiriyorum kilosu 8.5 😂😂😂 maşallah sadece anne sütüyle ilk başlarda çok emiyordu o yüzden kilo aldı baya tosunu emzirirken kollarım ağrıyor 😂😂😂 öyle yapicam artık bı su deysin yeter 😍😍
Siracinannesi Polatalemdar bizim de 9 buçuk kilo 😂 olsun boşver sağlıklı olsun yeter maşallah diyelim 😍😍💙
Ege1 Polatalemdar canım hepsini doktorun sana bilgi verecek üzülme .. ama en fazla 2 güne iyileşiyor korkma belki bebekler daha çabuk iyileşiyor çok hareket etmedikleri içinde çok canları yanmıyor ilk gün biraz zor oluyor oda krem veriyorlar rahatlatıyor..
Polatalemdar Ege1 çok teşekkür ederim yorumunuz için sünnet oldu bugün 4. Günü hiç acısı yok ama hala şiş orası Canı acimasin da ne zaman iyileşirse artık 😍😍🥰🥰
Umutlubirkadin Hiç korkulacak bisey yok canım yeğenimi babasıyla ben sunnet ettirdim yengem hamileydi gelemedi.. Anestiziyle oldu yarım saatte çıktı biraz ağladı sonra yatıştı krem falan veriyor doktor 1 hafta içinde ipler eriyor korkulacak bisey deil
Polatalemdar Umutlubirkadin çok teşekkür ederim yaptık bugün 5. günümüz 😍😍 herşey çok güzel gidiyor suanlik 🥰🥰