usenmedimyaptimbirvelet Polatalemdar nasıl yani iltihaplanma sünnetten önce mi sonra mı oldu. Çok geçmiş olsun sizlerede ben hiç soğuk kanlı değilim ama aradan çıksında istiyorum 🥲😭 eşimide ikna edemiyorum saçma sapan
Polatalemdar usenmedimyaptimbirvelet sünnetten önce sünnet olmasaydı pipisinin ucu tamamen kapanicakmis kireçlenme yüzünden intihap olmuş eskiden afedersin çişini yaptığı zaman böyle hem az çıkıyordu hemde tuhaf şimdi öyle güzel isiyor ki açıldı hep bende öyleydim aşırı korkuyordum am bitti gitti şimdi bı iyilesse 🌹🌹
Siracinannesi Polatalemdar geçiyor kuzum bende çok tedirgin olmuştum ama şimdi iyiki yaptırdım diyorum diğer oğlumu büyük yaptırdım çok zor oldu vallaha boşver kurtuldun sende 😅
Polatalemdar Siracinannesi valla ya ne kadar doğru diyorum büyük olsaydı sürekli ağlardı bakımı filan çok zor olurdu
Niidos Polatalemdar valla benimki daha doğmadı komşum 6 aylıkken yaptırdı ve gerçekten çok zorlandık 2 gün beraberdik düşünün tek başına yetemedi🥴 sünnet değil sonrası çok zorladı çünkü durmuyorrr kucak istiyor yüz üstü dönmek istiyorr. 3-4 günde iyileşti ama. Ben çook daha erken yaptıracağım. Bana kalırsa 3 aylık iyi bir dönem korkup biraz daha bekleetirseniz dediğim gibi sünnet sonrası çocuk bu sefer durmuyor. Bebişi hiç ağlamamış sünnet olurken zaten uyuşturdukları için. Sadece bi süre sonra sıkılıp mızırdanmış o kadar :)
Polatalemdar Niidos evet dediğiniz gibi bende çok ayaklanmadan yaptırmak istedim çünkü durduramazdim şimdi yatiyorken yaptırdım çok şükür 🥰🥰
EymeninAnnesi__ Polatalemdar atlattın bak sislik iner bi kac gunede morluk devam eder korkma iyilesiyor iste
Polatalemdar EymeninAnnesi__ ayy evet ya çok şükür geçti gitti 🥰🥰🥰nasıl da rahatladım varya anlatamam
Siracinannesi Polatalemdar ağlaması bir yana sürekli gece uykusunda dönüyordu oğlum ve çok geç iyileşti sürekli gezip kanattı çok uğraştım
EymeninAnnesi__ Polatalemdar erkenden yaptırdığın iyi oldu aklı ermeden bende 3 aylıkken yaptırdım hemen iyileşiyor küçükken
Siracinannesi Polatalemdar evet aşkım vallahaa en güzeli küçükken hiç zor olmadı ilk gün dışında ☺️ seninki nasıl oldu daha iyi mi ☺️
Polatalemdar Siracinannesi çok şükür valla ilk saatler bı ağladı sonrasında hiç ağlamadi öyle güzel ki sanki hiç olmamış gibi davranıyor ayakları durmuyor pırpır ucucak sanki 😅😅😊😊😊😊bı tek işte orası çok fena bir yanımda olmadan altını açmaya korkuyorum ben yaraya filan bakamazdim normalde şimdi evladım en hassas yeri açarken korkuyorum işte pansuman yaparken filan ama çok şükür yavaş yavaş düzelecek bide yavaştan beyazlamaya başlamış normal dimi
Siracinannesi Polatalemdar evet aşkım normal beyazlamasi dikişler atmaya baslar 3. Günden sonra her gün banyo küvetini ılık su doldur içinde 5 dakika oynat çıkar hemencik dikişleri atıyor bende öyleydim çok korkuyordum pansuman yapmaya ama geçiyor 🥲
elizanakbulut Polatalemdar aşkım hiç bişey olmaz 😂 anlamıcak bile bebiş şimdi öyle güzel sünnet ediyorlarki emzir uyut doktor 2 dk da eder . sonrasında çabuk iyileşir küçük olduğu için :)
CeydaST Polatalemdar uyuştururlar diye düşünüyorum şahsen. Çok vat yaptırıp rahat eden. Hem sağlık açısından da iyi. Güzel şeylerle meşgul et kafanı olumsuz düşünme. Bebeklerin acı eşiği bizlerden yüksek
Polatalemdar CeydaST evet uyusturdular hiç anlamadi bitek iğne vurulurken ağladı çok şükür bitti gitti 😊😊ilk saatler ağladı sonra hiç ağlamadi şimdi hiç bişey olmamış gibi 😊😊
KLORAKHANIM Benim yigenim 20 gunlukken oldu klips yontemiyle, bence bir an once yaptir, tabi ki cani yanicak annesi ama gecip gidicek