DnzTnr Asenakardg arkadaşım Çorum’dan doğum için Kayseri şehir Hastanesi’ne geldi çokta güzel doğum yaptı özel hastane gibiydi bütün sancilarini vs eşi annesi yanindayken çekti. Doktoru odaya gelip yaparsın kızım korkma annecim ben yanındayım diyordu hep. Sizin çok şanssızmişsiniz sanırım bütün kötüler size denk gelmiş. Doğumunuz zor olmuş ama inşallah bebiginizi büyütmeniz kolay olur
Asenakardg DnzTnr Valla inanırmısınız bende çorumdan geldim ve ne eşi ne annem kimseyi almadılar içeri
Asenakardg DnzTnr Özel hastaneyle alakası yok kesinlikle beni yüz kere azarladılar bacağıma bile vuran oldu damar yollarımın hepsini patlattılar ve ayağımdan açtılar.
Dolphin16 Asenakardg merak etme cnm doğum şişliği gider kilosu mama ile beslerler en koşa zamanda evine gelir sen toparlarsın onu hiç merak etme sağlıklı olsun yeter
Alevcikk Kızlar lütfen ücretsiz diye saçma sapan devlette doğum yapmayın, Türkiye’de uygun zaten hayatınızda bir kere yaşayacağiniz ve travmaya sebep olabilecek olan bu kadar önemli bir olayı iyi bir özelde konforla geçirin.