Öncelikle benim 37+0da gece suyum geldi durmaksızın. Acilen Hastaneye geldik geldiğimde hiç açıklık yok ama suyum gelmişti yatış yaptılar.
Başladılar suni sancı vermeye. Üstünden tam 1 gün geçti yok. Açılma artmamış sonra daha yüksek doz tekrar başladılar. Tabi ölüyorum bu sıralarda yerlerdeyim. Açılmam diğer gün 3 cm olmuştu hala ilerlemiyor kesinlikle ama anlamıyorlar. 3.gün suni vermek istediklerinde artık kabul etmedim. Kesinlikle istemediğimi söyledim. İmza attım. Bunun üzerine hepsi düşman kesildi resmen daha da canımı yakmaya başladılar. Artık dayanacak gücüm kalmadı ağırlarda iyice artınca açılmam 9 cm oldu ve malesef beni masaya yatırdılar. Bebeğin çıkmadığını söyleyip bastıracaklarını söylediler. O yaptıkları şey o kadar kötüydü ki kaburgalarım morarmış. 5 bastırmadan sonra kızım geldi ama benim halim kalmamıştı derken aşşağıda dikiş atan asistan doktor atar damarı kesene kadar. Aniden tüm vücut kan boşaldı ve bayılmışım acil ameliyata aldılar. Çok zor çıktım ameliyattan. Çıktığımda kızım yoktu malesef uzun süre susuz kaldığı için,küvesteydi. Ama benim canım çok yanıyordu. Kanım hala ölüm derecesindeydi. Ve şu an halen hastanedeyim malesef ayağa dahi kalkamıyorum. Çok zordu. Hayatımda hiç bu kadar kötü insanlar görmedim bana söylediklerini yazmıyorum çok etkilenebilirsiniz🥺