Ayse0885 amin çok amin inşallah teşekkür ederim darısı da benim basıma insallah bende oğluma sağlıklı bir şekilde kavuşurum . Anlamadım hiç son haftalarda bel ağrım Çok fazlaydı kırılacak gibiydi ama hep son aylar diye geçiştirdim nazlanma hamile olanların çoğu bunu yaşıyor bebeğim 28 h uyumlu ama ben 31 haftalık doğum yaptım belirtilerim son aylarla aynıydı ama yanılmışım etrafımdakilerle dalga geçerdim naısl nazlılar ufak bişeyde hemen hast koşuyorlar derdim ama basım ağrısa bile hemen Hast kosucam artık, normal kontrole Hast gittim ben , orda dr bana bi sorun var bebeğin suyu azalmış ve gelişim geriliği var dedi kan idrar tahlili istedi biz eve geçtik tansiyonumu tesadüf eşim ölçelim dedi ölçtük 18-10 hemen Hast gittik ama gebelik zehirlenmesi aklımızın ucuna dahi gelmedi bebeğe üzüldüm stres yaptım diye düşündük Hast gidince sonuçlarım çıkmıştı ve ve idrar tahlilinde protein kaçağı vardı beni yoğun bakıma aldılar 3 gece kaldım ciğer geliştirici iğne yaptılar 4 doz tansiyon ilaçları verdiler 1 gün bile bizim için çok önemli dedi doktorum ama malesef düşmedi tansiyon 22 kadar çıktı sonra bebeğim kötülesince sezeryana aldılar