Merhaba kızlar 2 ay önce doğum yaptım 31 haftalık ancak 28 haftaya uyumlu 980 gram doğdu oğlum 61 gündür kuvezde artık dayanacak gücüm kalmadı her defasında yoğun bakımda oğlumu bırakıp gelmek çok zoruma gidiyor kuvezde ağlayınca onu kucağıma alıp pışpışlayıp susturamamak sadece izlemek , dokunamamak çok zor , her yabancı numara aradığında kalp atışlarım yukseliyor nefesim kesiliyor , sütüm artık çok çok azaldı bi çay kaşığı kadar gelmeye başladı sürekli sağıyorum humana stil çay içiyorum bestlak damla kullanıyorum ama artmıyo hiç emzirmedim sağımla azalıyormuş dediler malesef 😞 . Doktorlar durumu kritik diyo hastahane enfeksiyonu geçiriyor bir aydır düşmedi izolasyonda çok ağır geçiriyor kanda bakteri üremesi var , gecen hafta nöbet geçirdi entube edildi çok şükür suan entube değil , karaciğerine pıhtı atmış tedaviye başladılar , metabolik rahatsızlıkları var tedavisi olmayan bir hastalıktan şüpheleniyorlar yarın veya salı günü çıkacak sonuçlar nolur oğluma dua edin anneler sonuçlarımız güzel gelsin tedavisi olmayan hastalıklar çok zor çok korkuyorum lütfen dua edin oğlumun ismi emir asaf .😥🙏🏻