Merve775 minikmucizeemaak kesinlikle bizlerden değerli değil tabi ki şimdide vicdan azabı çekiyorum yorulduğum için
minikmucizeemaak Merve775 Kendini çok yormadan yapmaya gayret göster acelesi yok ki olmazsa olmaz temizlik nabalım, ben öyle çok yorulmadım sadece bugün belim yanıyor gibi tuhaf ağrı gibi bişey oldu bir süre şimdi daha iyiyim çok şükür
Merve775 minikmucizeemaak bu anneliğin ilk adımı bel ağrısı mide bulantın falan oluyor mu bide kanaman oldu mu
minikmucizeemaak Merve775 Çok şükür kanamam hiç olmadı inşAllah olmaz da, bulantım bir kaç gündür var sabah kalkınca özellikle bir lokma atsam çıkarıyorum bel kaşık ağrısı vs hafif ara da oluyor senin nasıl
Merve775 minikmucizeemaak benimde ilk birkaç kez bulantım oldu sonrasında çok şükür olmadı ama baş ağrısı çok oluyor bende
minikmucizeemaak Merve775 biz 1 hafta takip ettik 1 Nisan 12.58 3 Nisan 79.41 5 Nisan 257.47 7 Nisan 509.67 Çok şükür ❤️🤲🏻
Merve775 minikmucizeemaak bende 3 defa takip ettim 3758 görünce sonra keseyi gördük çok şükür rabbim bize bağışlasın bebeklerimizi
minikmucizeemaak Merve775 Amiin sağlıkla devam edip sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşAllah ❤️
mucizemm_ Merve775 bebeğim tüp bebek ben Aybala hanıma gidiyorum ve çook memnunum herşeye tüm detaylarıyla bakıyor 😇
minikmucizeemaak Merve775 Ayyy çok sevindim dağlıkla kavuşalım ❤️🤲🏻 Amiinn inşAllah kaç haftalıkken duydunuz acaba ?
minikmucizeemaak Merve775 Aaa aminn ben daha duymam herhalde küçük belkide süpriz yapar bize aminnn sağlıkla herşeyi öğrenip sağlıkla kavuşalım:)
Merve775 minikmucizeemaak amin en önemlisi bu zaten bende korktum ama rabbim bize bağışladı bebeğimizi