BernaOmer Umutlu_mom Ben gebe kalmadan gördüm eşimin kucağında aliyoeum kıyafetimi emmeye çalıştı geçen gördüm yine eşimin kucağında kibar fındık gibiydi
Ecem95 Alparslanmom_ hamile olduğumu bilmiyordum kız bebek görmüştüm rüyamda 1 ay sonra hamıle olduğumu öğrendim ve cok sükür kızım oluyor 🥰
Aturkk Alparslanmom_ Ben kızımda hep erkek bebek görüyordum simdiki gebeliğimde ise hep kız bebek gördüm ama oğlum olacagını öğrendim genelde tersi cıkar derler😊
fatmaays cinsiyetini öğrenmeden bi gece öncesinde eşim gece uykumdan uyandırdı, kalk kızımız olcak dedi 😅 sabah muayeneye gittiğimizde kızımız olcağını öğrendik 😅
ilknuuruucar_99 Alparslanmom_ Ben iki kez erkek gördüm ama daha cinsiyetimiz belli deil perşembe günü belli olucak inşallah rabb’im isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin kimsenin kucagını boş bırakmasın 🤲🥰❣️
3kuzuAnnesiyim Alparslanmom_ hıc tek cinsiyet gormedim kızda erkkte gordum hep 3 kızım oldu. Ama 1 den sonra en cok erkk ruyaları gordum
Rmysarft Alparslanmom_ ben rüyamda erkek bebek kucağımda tutuyordum sonraki rüyamda da bana verilen kız bebeğe hayır benim bebeğim değil dedim sonra cinsiyetini öğrendim oğlumu görmüşüm rüyamda meğer😂🥹
Coynes Tam 16. haftada öğrendim kız dedi doktor Daha hamileliğimin başında rüyamda kızım olcagini söylediler kizim oluyor allah nasip ederse insallah😍