Alparslanmom_ 16 haftalık hamileyim cinsiyeti henüz ögrenemedık göstermiyor 🤭 2 dir rüyamda kız bebek görüyorum 1 baskasınındı 1 ben dogum yaptım tospik Bı kızım olmus😍 boyle riya görüp kızı olan var mı yada oğlu olan
Gizzgzz Alparslanmom_ ben de oldu valla kız doğıruyordum rüyamda. Ama gerçekte doktorum erkeğe benzetmişti 2 hafta sonra Bi daha gittik baktık kız :)
znkara Alparslanmom_ ben oğlumu rüyamda görmüştüm aynı gördüğüm gibi bir bebek çıktı simsiyah saçlı tosuncuk 😍
Sevval0308 Alparslanmom_ rabbim hayırlara çıkarsın inşaallah cnm. 25+6 yiz elhamdülillah güzel kızımla 🥲🥰 eşimle sevgililik dönemlerinde bile rüyamda sürekli.kiz bebek görüyordum çevremdeki herkes çok güzel kiz annesi olursun ama bizce erkek diyordu😂😂cinsiyeti öğrenmeye gideceğimiz o hafta 12.hafta yani yine aynı rüyayı gördüm tostoparlak ay gibi bir kızım oluyordu ve ben süt veriyordum. Gittim ve kızım olacağını öğrendim çok şükür 😍
Alparslanmom_ Sevval0308 ayyy allahım saglıkla kucagına almayı naısp etsin insallah darısı başımıza 😍❤️
2prensesannesiiii Alparslanmom_ amin canım inşallah 🙏🏻 hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻
Lavina Alparslanmom_ ben görmüştüm ilk evladımda oğlum oluyordu zaten erkek his ediyordum arabada gezdiriyordum rüyamda gercekten oğlum oldu kızımı gördüm mü hatırlamıyorum 🥰
Umutlu_mom Alparslanmom_ bende cinsiyeti öğreneceğimiz gün rüyamda şişko bembeyaz bir kız bebişi öpüyordum doktor o gün kız dedi 🐣
BernaOmer Umutlu_mom Ben gebe kalmadan gördüm eşimin kucağında aliyoeum kıyafetimi emmeye çalıştı geçen gördüm yine eşimin kucağında kibar fındık gibiydi