Gulareelesgerova Merhaba hanımlar, lazer eplasiona giden var mı? Tıbben bir zararı yok, amma dr bana izin vermedi, hiç bir gösterge olmadan, ben gitmek istiyorum
Peralle Gulareelesgerova Bende istiyorum. Lazer olmasa bile ev tipi ıpl kullanmak istiyorum ancak tedirginim, cesaret edemiyorum. Yeterince araştırma olmadığı için belki bir risk görünmüyordur veyahut ne bileyim yıllar sonra çıkacak bir yan etkisi vardır gibi gibi şeyler düşünüp duruyorum. Yoksa gerçekten çok istiyorum.
Nurkcy Gulareelesgerova Ben tam lazere başlayacaktım hamile olduğumu öğrendim iptal ettirdim. Lazer şart gerçekten ama hamilelikte ben güvenemedim.. jilete devam 🙂 doğduktan sonra gitcem artık.
Gulareelesgerova Peralle ya evet ben evde şugarınq yaptım kendim, amma vakit çok gidiyor, çabuk çıkyor sabrımda yok, yaz geldi artık kısa kola geçince rahatsız olacağım bilmiyorum ikilemde kalmışım
Peralle Gulareelesgerova Valla ne yapacağız bende bilmiyorum. Birde hamilelikte daha hızlı uzuyor gerçekten. Ben dayanamazsam 1-2 sefer ıpl yapmayı planlıyorum ama lazere gitmem o içime sinmiyor
Estmom Ben doktoruma sordum ve doktorum ilk 4 ay değül de sonrasına gidebileceğimi bi zararı olmadığını sadece kıl köklerine etki ettiğini söyledi bende o şekilde hatta 5. Ayı tamamladıktan sonra gittim ve şu an çiçek gibiyim çok rahat oluyor arkadaşlar 😂
Merveya Lazerin bir zararı yok, ama hamilelik döneminde işe yaramıyor. Hatta hamilelik döneminde çıkan dökülecek olan tüylere gelirse onları da coşturmuş oluyoruz. Cildim bi kaç milim altına işliyor.
Smhes23 Ben güzellik merkezinde halkla ilişkilerde çalışmış biri olarak söylüyorum. Işınlı yada ışınsız buz başlıklı yada alex farketmeksizin epilasyon yaptıranların vücutlarında yüksek oranda radyasyon bulunur. Hatta ileride kansere yakalanma ihtimaline karşılık lazer kullanılmamalıdır tedavi sonuçlanamaz. Kaldı ki gebeyken bebeğin gelişimi açısından inanılmaz önemli ölçüde rol oynuyor. Biz merkezde daha önce kanser tedavisi gören kişilere bile önermiyorduk. Sebebi şu bir defa kansere yakalanmış ve bu bir daha yakalanma ihtimalini gösterir. Siz bilirsiniz yinede