Honey_candy Betus16 maşallah canım Allah bağışlasın. Benim ilk gebelik o kadar acemilik çekiyorum kii bide bikaç sene bekletti oğlum bize gelmek için çok da heyecanlıyım biran önce büyüsün istiyorum 😁
Busece06 Betus16 dimi iyi olmanın belirtisi bize ağrı acı olsada başımızın üstüne seve seve yani ne garip yaaaa 😂😂♥️♥️
Betus16 Busece06 aynen 😀😀 Önceden adet olduğumda sinir oluyordum şimdi karnım ağrımadığında tuhaf oluyorum 🤣
Betus16 Honey_candy benimde ilk gebelik. Bende hemen deneyimli annelere soruyorum bir şey olunca ya da özele gittiğim zaman doktora soruyorum ☺️ Malum devlet hastanesi doktorları 5 dakika olmadan çıkarıyorlar. O yüzden bir şey sormaya fırsatım olmuyor
Zeynepozcan Honey_candy askim valla benimde ilk gebelik, hissetmek için henüz erken olduğunu düşünüyorum bende, 20haftaya kadar bekleyeceğim hissetme konusunu çünkü kendimi strese soktukça eminim geç hissedeceğim
Sezenn_ Betus16 Evvvet 🙈♥️ 2.hamileliğim benim 14-15 haftadan beri hissediyorum kıpırtıları. Şimdi 17+3 haftayız daha da belirgin hareketleri minik tekmeleri 🐣.