1ciftyesilgoz cokkasmabeabi şimdi şöyle vajinal ultrasonda soldaysa evet çünkü vajinal ultrason ne taraftaysa o tarafı gösterir ama karından tam tersi. Aslında solda oluyor yani 😂 karından ultrasonda sağa yansıyor görüntü .
Beggg Mavisim099 çok eminsiniz neye göre bu kadar eminsiniz merak ettim🕊 eğer böyle olursa yazacağım size
Mavisim099 Beggg çoğu kişide tuttu söylediğim. Kesenin içindeki yerinden belli oluyor bebegin cinsiyeti bana yazın merakla beklicem bende
Beggg 1ciftyesilgoz evet karından bakıldı 7. Hafta sağda 8. Hafta ortada gibi 7. Haftada kızsaa 8. Haftada böyle olması değiştirir mi
YaseminCanCicek21 Beggg Ramzi teorine göre aynen erkek plasenta solda 😂 Ramzi teorisinde fetuse değil plasentanın hangi tarafta olduguna bakılarak tahmin ediliyor ama %100 doğru mu bu teori bilemem😂
1ciftyesilgoz YaseminCanCicek21 benimkine kız dediler 6. Hafta görüntüsüne peki sizce?😂 Plesanta hangisi bu arada?
Beggg Mavisim099 az öncede biri plesanta solda keseye bakılmıyor erkek yazmış. Bakalım kimin dediği doğru çıkacak😅🤩
YaseminCanCicek21 1ciftyesilgoz bende ayıramadım aradım aradım sağda bebiş var plasenta orada galiba tahimden ayrı bi koyuluk var çünkü 😂