YaseminCanCicek21 Beggg Ramzi teorine göre aynen erkek plasenta solda 😂 Ramzi teorisinde fetuse değil plasentanın hangi tarafta olduguna bakılarak tahmin ediliyor ama %100 doğru mu bu teori bilemem😂
Beggg Beggg @Ozlem23MZS burda 7 haftalık. Bence bu tarz şeylere inanmayın gerçeklik payı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum benim bütün takvimlerde vs kız çıkıyordu mesela tam saçmalık😅
1ciftyesilgoz Beggg Ramzi teorisi zaten 6-7 haftalık ultrason görüntüsüne bakılır ilerleyen haftalarda çocuk dönmeye başlıyor çünkü. 7. Hafta ultrasonuna göre karından bakıldıysa kız.
Beggg Mavisim099 çok eminsiniz neye göre bu kadar eminsiniz merak ettim🕊 eğer böyle olursa yazacağım size
Beggg 1ciftyesilgoz evet karından bakıldı 7. Hafta sağda 8. Hafta ortada gibi 7. Haftada kızsaa 8. Haftada böyle olması değiştirir mi
1ciftyesilgoz cokkasmabeabi 6-7 haftalık ultrasonda bakılıyor kız bebek ultrasonda karından bakıldıysa sağ vajinal bakıldıysa solda görünür. Erkek bebek ise tam tersi .Yani doğruluğunu bilemicem ama bu şekilde yorum yapılıyor.