Papatyam67 Hatice_123456 evet mide bulantlrm çok yoğundu su dahi icemedim😔en son doktor prialm verdi biraz hafifletmisti.. 17haftamdayim halen ara ara mide bulantlrm oluyor özellikle de aç kaldikca 🥹
Papatyam67 Hatice_123456 evet kesinlikle artik bu tür şeylere inanmiyorm😁ben bu kadar mide bulantısı çekerken kız bebek bekliyordum 😂ama doktorum kesin erkek dedi yani
Papatyam67 Yaa bence hamilelik hormonlarına herkesin vücudu farklı cevap veriyor .. mide bulantısınin cinsiyetle pek ilgisi yok gibi üç tane arkadaşım üçüde kız bebek bekliyor hiç birinin gram mide bulantısı olmadı
Arzum_87 Papatyam67 Benim de hiç bulantı ve kusma şikayetim olmadı şükür. Beni tek zorlayan bel fıtığı ve disk kayması 😱 5. Aydan beri sırtım yatak yüzü görmedi. Her yerimde yastıkla oturur pozisyonda uyumaya çalışıyorum. Zaten saat başı çiş olayım var. Kısacası 5. Ayda. İtibaren ne yattım ne de uyudum diyebilirim. Gözlerim yanıyor artık dayanmakta güçlük çekiyorum. Bende bulantıdan değil ama böyle çekiyorum males f..
Arzum_87 Hatice_123456 Merhaba, İlk gebeliğim 37+4 olduk şükür 🧿 Kızım olacak 🥰 Büyük konuşmayalım ama başka düşünmüyoruz. Şartlar ortada valla ona iyi bir eğitim ve gelecek sağlamak için çalışacağız 👍🏻
Hatice_123456 Arzum_87 1tane çok az geliyor bana ben istiyorum 4 5 tane olsun ama bu 3 uncuden sonra daha düşünmüyorum 🥰
Cnsadl 13 günümüz kaldı çerkezköy optimed nida hanım takipliyim görüş günümüzdü bugün keyfimiz yerinde artık tamamen ona kalmış ne zaman gelmek istemesi dedi bizim paşanın hiç gelesi yok bir oyana bir bu yana kıvırtıp duruyor kendini 🙈😍
Hatice_123456 Gmzavc-58 🥴bu indirim halimi 🤐 normal de nekadar acaba sezeryan fiyatını biliyomusun orda