antk_05 Hatice_123456 merhaba ilk gebeliğim 32+5 deyim bebiş erkek genel olarak rahat geçti hamileliğim darısı doğuma inşallah peki sizin nasıl? ☺️
Hatice_123456 antk_05 merhaba benim henüz cinsiyeti belli değil 3.gebeligim çok mide bulantısı çektim hala daha devam ediyor 15hagralik
antk_05 Hatice_123456 umarım yakın zamanda geçer benim hiç bulantım olmadı önceki doğumlarınızı nasıl yaptınız hangi doktora gidiyorsunuz
Hatice_123456 antk_05 Çerkezköy devlet hastanesinde anıl Doğukan a gidiyorum ya sizin doktorunuz kim memnunmusunuz
Tusemciiim Hatice_123456 ne alakağ 🤓 Benim oğlum olucak bir kere bile mide bulantım kusmam olmadı bebek gibi hamilelik geçiriyorum 😄
antk_05 Hatice_123456 ben merkezde Özgür Bige ye gidiyordum 2 defa gittim memnun kaldım daha sonra memlekete geldim doğum için
Ayfer- Hatice_123456 star medica da filiz hocaya gidiyorum. İstanbulda bi kaç doktora daha gittim burda şehir hastanesine gittim. Şimdilik kız deniyor Hayırlısı bakalım
Tusemciiim Hatice_123456 kız ben onu oluyormuş diye okumuşum ya Allah beni ne yapmasın 🥴 kusura bakma lambur lumbur okursam olacağı o 😅