Hatice_123456 Maksat muhabbet olsun nasıl geçiyor günler kaç haftalıksiniz kaçıncı gebelikleriniz ve daha dusunuyormusunuz cinsiyetleriniz belli mi hangi ayda doğum
antk_05 Hatice_123456 merhaba ilk gebeliğim 32+5 deyim bebiş erkek genel olarak rahat geçti hamileliğim darısı doğuma inşallah peki sizin nasıl? ☺️
elifserra00 Hatice_123456 Merhabalar 🙋🏻♀️ Çorlu’dayım bende. İkinci gebeliğim ilki erkekti çok kolay geçmişti hamileliği. Buna da erkek dediler 11 haftalıkken ama çok fazla zorlanıyorum diğerinde nazlanıyormuşum en ufak şeye resmen 😅 şuan 14 haftalık olduk kısmetse Ekim’in ilk haftası doğum
Ozge-Ka Hatice_123456 merhabaa bende 34 haftalığım. Son günlerde mide bulantılarım geri geldi sanki. Erkek bebek bir de benimki😁 doğuma az kaldı doğursam da midem rahatlasa diye bekliyorum
Papatyam67 Hatice_123456 Merhaba🌸 17+2 günlük hamileyim ilk hamileliğim 🥰erkek bebek bekliyorz inşallah 🤲
Hatice_123456 antk_05 merhaba benim henüz cinsiyeti belli değil 3.gebeligim çok mide bulantısı çektim hala daha devam ediyor 15hagralik
antk_05 Hatice_123456 umarım yakın zamanda geçer benim hiç bulantım olmadı önceki doğumlarınızı nasıl yaptınız hangi doktora gidiyorsunuz
Hatice_123456 antk_05 Çerkezköy devlet hastanesinde anıl Doğukan a gidiyorum ya sizin doktorunuz kim memnunmusunuz
Tusemciiim Hatice_123456 ne alakağ 🤓 Benim oğlum olucak bir kere bile mide bulantım kusmam olmadı bebek gibi hamilelik geçiriyorum 😄
antk_05 Hatice_123456 ben merkezde Özgür Bige ye gidiyordum 2 defa gittim memnun kaldım daha sonra memlekete geldim doğum için
Ayfer- Hatice_123456 star medica da filiz hocaya gidiyorum. İstanbulda bi kaç doktora daha gittim burda şehir hastanesine gittim. Şimdilik kız deniyor Hayırlısı bakalım