nur34_ Yasminkrc bn hic etkilenmiyorum ki istedikleri kadar anlatsınlar sezeryanda normalde zor geciren kolay geciren cok var herkes anca kndi deneyimini anlatsin sen oyle oldun bnde olucam iye birsey yok bu konuda cok bilincli oldugumu dusunuyrm 😄
nur34_ Yasminkrc takibimi yaptirdgm hastane ozel ama o hastanede dogum yapmayi istemiyorum bu saattn sonra hastane doktor degisimde sıkıntılı npcgmi henuz kararlaştırmadim 🙁
Yasminkrc nur34_ bende ozelde muane oluylrum ama yasadigin sehirde ozel hastane yok o yuzden sehir hastanesinde yapicam bende canim
nur34_ Yasminkrc sehir hastaneleride gzl devlet ama ozele bnziyor ben istanbuldym burda cam ve sakura hastanesi var oda sehir ordada olabilir hic belli olmz bklm nolucak
nur34_ Yasminkrc sehir hastaneleride gzl devlet ama ozele bnziyor ben istanbuldym burda cam ve sakura hastanesi var oda sehir ordada olabilir hic belli olmz bklm nolucak
Yasminkrc nur34_ bende forumda cam hastanesini duydum genelde canim insallah hayırla yaparsın doğumunu. Cati muyanesi oldun mu canim
nur34_ Yasminkrc inşallah cnm hepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza alalim bebiskolari yok olmadim henuz bu hafta belki yada 38 de fln ama suan olmsk istemiyorum
Ececijk Yasminkrc bende öyle korkuyordum.tansiyonlarim.cikti o kadar yani.. szeryan oldum.mecburen ve resmen yarım kaldım omurilik bitik.İkinci normal olursa kesinlikle normal istiyorum
melike098 Yasminkrc emin ol 2 3 yil aonra istersiniz dogum yapınca daha dikisim bile bitmemişti birdaha dogurmam dedim doktor 3 yila kalmaz yine gekirsin dedi ve dedigi gibi oglum 2 buvuk yaşında ve ben 38 haftalik hamileyim buyuk konusmamak lazim 😄😄
Yasminkrc melike098 hahaha valla olabilir herkes oyle diyo bakalm benim.korkum 3 yildan once olmasi 🤭
Ececijk Yasminkrc epidural yüzünden omurilige yapılıyor ve dört kere o ignelre maruz kaldım.şimdi 34 haftalık gebeyim resmen sürünüyorum..gebelik öncesi rutin işlerimi dahi korkarak yapardım.Tansiyon firlayinca korkudan acil aldılar beni hiç gerek yokmuş hicc
Yasminkrc Ececijk tum uyutsalardi keske ya bide tansiyonun cikmis bende doktoruma soyledim ola ki sezeryana donersek tum uyumak istiyorum dedim. Ablamada o belden uyutmali iğne ters tepmişti hatta sey der hayatim ondan öncesi ve sonrasi diye ikiye ayrılır der