IkraMustafaa Yasminkrc ben oğlundan sonra kırkımız çıkınca adet olmaya başladım adetin 4. Günü gittim genelde adetliyken rahim ağzının genişlediğini takarken acı hissi olmadığı için o zamanı tercih ediyorlar İnternet’e de bakabilirsin🌸
nur34_ Yasminkrc bnde dusunuyrm da cok kararszm ya es korunmasi cok kisa sürüyor😅 ikinciyi kesinlikle yakin zamanda istemiyorum
Yasminkrc nur34_ hahaha bende ikinciyi hic dusunmuyor bile olabilirim o yuzden kesinligi net biseyler yapmalıyım 😂😂
melike098 Yasminkrc emin ol 2 3 yil aonra istersiniz dogum yapınca daha dikisim bile bitmemişti birdaha dogurmam dedim doktor 3 yila kalmaz yine gekirsin dedi ve dedigi gibi oglum 2 buvuk yaşında ve ben 38 haftalik hamileyim buyuk konusmamak lazim 😄😄
Hatice_123456 Yasminkrc normal doğum korkunç değil aslında 1tane nirmalim var en rahatı oydu diyebilirim
Ececijk Yasminkrc bende öyle korkuyordum.tansiyonlarim.cikti o kadar yani.. szeryan oldum.mecburen ve resmen yarım kaldım omurilik bitik.İkinci normal olursa kesinlikle normal istiyorum
Yasminkrc Hatice_123456 ayy gerçekten mi ben normal yapicam gunler yaklastikca korkular geliyo etrafta hep bi normal dogumun zorlugundan bahsediyorlar ya belkide ondan etkileniyorum
nur34_ Yasminkrc hic korkma kuzum herkesin deneyimi dogum sureci farkli bende normal istiyorum inşallah ta nasip olur hic korku yok bnde kimsenin anlatisiyla etkilenmiyorm valla
paradise1509 Spiralle hamile kalan komşum ve tanıdıklarım vardı o yüzden işini iyi yapanı bulmak lazım, benim 4.bebeğim olacak 🤭🤣sonrasını düşünüyorum tüplerimi bağlatsam mi diye
Yasminkrc paradise1509 ayyy nasil koruncaz o zaman biz 😂 kontrollu yapmak lazim yani taktirdiktan sonra kontrol de ettirmek lazimmis
nur34_ Yasminkrc bn hic etkilenmiyorum ki istedikleri kadar anlatsınlar sezeryanda normalde zor geciren kolay geciren cok var herkes anca kndi deneyimini anlatsin sen oyle oldun bnde olucam iye birsey yok bu konuda cok bilincli oldugumu dusunuyrm 😄