Babyykmz ne yalan söyleyeyim ben uyku konusunda dediğiniz gibi ilerledim. Gündüz uykusu yenidoğandan beri yoktu bebeğimin. Yenidoğan bir bebeğin uyuması lazım, niye uyumuyor bu bebek, uyumazsa gelişmez vs gibi bir dünya eleştiri altında bebeğimi dakikalarca uyutmaya çalıştım. Bir de uyuması lazım ki dinleneyim, iş güç göreyim. Bir yerde sanırım 3. ayı yeni bitmişti. Uyumuyor, uykusu olsa uyur. Uykum olmasa uyur muyum kafasına geldim. Eşime de direkt dedim benden yemek, ev işi bekleme. Psikolojik olarak müthiş rahatladım. Şu an 18 aylık diş dönemleri dışında 4-5. aydan beri gece uykusu muntazam bir bebeğim var. Uykusu gelince alır yastığını, biberonunu getirir. Sütünü içer yatar. Bazen salmak çözüm oluyor. Dediğim gibi bizim yeme problemimiz olmadığı için yapmam-yaparım diyemiyorum. Çünkü hamileyken asla yapmam dediğim birçok şeyi yaptım😊 sonuçta karşımızdaki de bir birey ve ona göre şekillenmek zorunda kalıyoruz. Umarım her şey gönlünüzce olur bu süreçte. Biz iki inatçı keçi modundayız evde ve genelde kaybeden ben oluyorum😅 eşim de izleyip zevk alıyor, bana çektirdiklerinin bedelini ödüyorsun deyip😊