Ecok elisakaraca001 inanmiyorum ayni gün dogurcaz canim saglikla insallah doktorum bana da 7-8 temmuz dedi 🙏🏼❤️
Mrv68 songul123 maşallah valla, ben bulantıdan duramıyorum, sürekli halsizlik baygınlık hissi hiçbir şey yiyemiyorum çok zorlanıyorum haline şükret lütfen.
Ecok songul123 Canım haline şükret günde 3 kez kusmadan toparlanamıyprum yediğim hiçbirşey midem de durmuyor yutmamla wc ye koşmam bir oluyor inanılmaz zor bi durum 😞
songul123 Ecok benimde midemde bi basıklik oluyor sanki yemek değilde taş yiyorum gibi çok ağrıyor ama bulantı yok şükür canım
eminesbr songul123 kahverengi şeklinde ama mesela bugün hiç gelmedi dünde kalp atışlarını duyduk çok şükür önümüzdeki cumartesi tekrar gidicem
songul123 eminesbr peki doktorun normal dedimi canım sevindim kalp atışı duymaniza darisi bize inşallah
Heycanli Aysebkr1258 insallah bizimde bir sorun yoktur allah sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah
Adenbebek Birtanesi84 bende 5+6 yım bugünki kontrolde kalp atımı gözüktü fakat duyulmadı küçük oldugu için 10gün sonra tekrar godıcem duyamayıp sadece gören varmı acaba kalp atısını?
hllkrdmn09 Bende ne bulantı ne kusma bne ağrı ne sancı birşey yok de bile acaba mı dedi çünkü 4.gebeliğim ama Cuma günü gittik ve minnağımız gördük kalp atışını duyduk. Daha hala Risk var ama inşallah iyi olacak herkese nasip olsun herkesin kucağı minnacık bedenlerle dolsun
ebrarmom08 Birtanesi84 5+2 yim dun aksamdan beri ara ara mide bulantim ve karnmda siskinlik hissi var sadece 🙂