263426 Naz12- ben tüp bebek surecinde değilim fakat tüp bebek ile hamile kalanlardanim rabbim emeklerinizin karşılığını versin insallah
Skne1 Kbrakzlkn merhaba kubra hanım size bi kaç ay önce tup bebek süreci ile ilgili mesaj atmıştım ve çok güzel cevaplar vermiştiniz size tekrar sorum olucakti yardımcı olabilir misiniz ben de baslicam tup bebek sürecine inşallah önce rapor çıkartmam gerekiyo emek hocaya gidicem bende rapor çıkartmaya giderken adetli mi gitmem gerekiyo
Kbrakzlkn Bende ilk tüp Bebek tedavisinde hamile kaldım hatta ikiz sanırım inşallah 🤲🏻 daha yeni ama kalp atışını duymadim henüz.
Kbrakzlkn -Glsmc- teşekkür ederim 🤗 10martta transfer oldu. 12 gün sonra 22martta ilk testi verdim 348.57 çıktı 24 Mart’ta 2. Testi verdim 855.35 çıktı. 28 Mart’ta 3.testi verdim 4052 çıktı. 30 Mart’ta da alttan muayene ile keseye baktilar iki taneymis kese. Biri diğerine göre daha küçükmüş bakalım inşallah o da büyür gelişir 🤗 sizde durumlar nasıl
-Glsmc- Kbrakzlkn ya benim öğrendikten sonra doktorum iki hafta sonra kontrol dedi bu cuma gidicem Allah izin verirse beklemek cok zor geldi ama az kaldı daha kese bebek hic görmedim inşallah benimledir 🥰
Kbrakzlkn -Glsmc- Rabbim nasip etmişse önüne hiç bir şey geçemiyor. Hayırlısı ile inşallah tutunur ve sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız 🤲🏻💐☺️
Pascal Transfer sürecini geçtik,oğlumla size 28+2 den selam gönderiyoruz anneler.Çok zor ama inşallah hepimiz kucağımıza alırız mucizelerimizi 🤍🍀
aybukekurt55 Naz12- mesajlarınızı gördükçe çok hevesleniyorum mayista benim de transferim yapılacak çok heyecanlıyım🌸
Kbrakzlkn -Glsmc- Merhabalar bugün gittim doktora keselerden küçük olan kaybolmuş. Digeride 7+4 haftalikmis kalp atışını da dinledim çok şükür 🤲🏻. İkiz gebelikler de küçük olan kese diğerine zarar vermeden kendini kaybedebiliyormus. Rabbimin plani herşeyden en üstün olan gerçekten maşallah sübhanallah. Eğer böyle birşey başınıza gelirse korkmayin🤲🏻☺️