Binnur-cam Minik1Civciv nasıl ulaştırabilirizki uzak mesafe .. Yazdırırız sağlık ocağında alırız dert değilde göndermesi sorun kargo ücreti falan onun için astarı yüzünü geçer … Progestan için söylüyorum sağlık ocağı doktoru yazıyor gebelere …
mucizem___ Minik1Civciv fitil değil hap var bende 2 kutu düşük olmaması İcin vermişti doktor ve ben cok fazla kullanmadım hap işine yarar mı ki
Meltemgunes minikmucizem1_ PROGESTAN fitil şuan güncel fiyatı 190 TL Bir yanlış var orda bende kullanıyorum
Minik1Civciv minikmucizem1_ kendim için değil canım @Gultacimm arkadaşın ihtiyacı var progestana o Azerbeycan da
Minik1Civciv Meltemgunes sigortasız ve reçetesiz sordum ben 190 tl doktor yazdı 20 tl ye almıştım. Arkadaşa Progestan bulunur da belki iğne zor.
minikmucizem1_ Minik1Civciv çok fazla ya ben her hafta yazdırıyorum alıyorum ne kadar zaman kullanacağımı bilmediğimden toplu yazdırıp almiyordum haliyle muayene ücretide çıkıyor her hafta 540 olsa alamazdik bizde
Minik1Civciv minikmucizem1_ Allah yardımcısı olsun valla bakalım ben devlete gidicem yazdırabilecek yazdırıp göndercem kadına sizde gönderebilirsiniz imkanınız varsa bi kızı var peşine 1 ölü doğum ve 7 düşüğü var sevaba girersiniz ❤️
minikmucizem1_ Minik1Civciv çok üzüldüm ama gerçekten imkanım yok kendi ilaçlarıma yetişemiyorum riskli gebelik geçiriyorum her hafta hastanedeyim yinede imkanı olup postu görenler yardımcı olur umarım
Minik1Civciv Binnur-cam istanbuk da akrabası var ona vermiştim ben onlar azerbeycana gidenlerle ulaştırıyor sanırım. İğneyi öyle yapmıştım ben. @Gultacimm burda istanbulda tanıdık birine mi vereceğiz canım Azerbeycana nasıl göndereceğiz?
Binnur-cam Minik1Civciv istanbulda nerde onlarmı gelip alıyo yani süreç nasıl bilgilendir bizi yolladıysan sen ..
Binnur-cam Minik1Civciv kendim yazdıramam bende kayınvalidemde kalıyorum doğum yakın elimde bir kutu var sadece…
Minik1Civciv Binnur-cam adres vermişti bana hatta dedi kargoyu ben öderim yeterki gönder iğne vermiştim ben Oksapar 4000 lik. Adres verdi oraya gönderdim. Akrabası mı ne var Azerbaycan’a gitmişti öyle ulaştı eline.
Binnur-cam Minik1Civciv iğne bulunması zorda progestan dediğimiz gibi gebelerin hepsi yazdırabilir .. İstanbul avrupa yakasındayım ben şişli ama kendim uğraşamam ancak eşime veririm kargoyu o teslim edebilir..