selinsmother Pnrpnr_ bebek 10cmken ultrason fotoğrafı atıp cinsiyet tahmini dilenmekten daha iyi bir post olduğunu düşünüyorum iyi günler 😂
Pnrpnr_ selinsmother 11 haftalıkti bebegim 🤞 buraya keseyi görür görmez yazanlardan değilim 😂 ayrıca size ne ?
selinsmother Pnrpnr_ 11 haftalık daha betermiş 😂😂 doktorun anlayamadığını burda gebe olanlara sormak vahim . Kıyaslanmak çok hoşuma gidiyormuş ya benim baktım profilinize kendimle kıyasladım cinsiyet sormuşsunuz güldüm geçtim 🥰 iyi günler Pınarcım
Pnrpnr_ selinsmother ufff 😂 amacım tamamen eğlenmek bebeğimin cinsiyetinin ne olduğunu sormak ve nub teorisi ile gerçekten bu işten anlayan insanlar var onlardan bilgi almaktı. Kilo yarıştırmaya başkalarıyla kiyaslanmaya devam edin lütfen size de iyi günler 🙃😂
Sevidmn Pnrpnr_ dunyanin en sacma sorusu cinsiyet tahminidir burada herkes bunu destekler ama kilo alimini merak edenler olabilir kendi kac kilo almis eve kiyaslar belkide cok kilo almistir buna dikkat eder merak eder bence bunu savunmayin doktorun bilicegi seyi buradaki insanlar nasil bilsin yaa hepsi tip okuyor zaten
Pekdemir 22+3um yaklaşık 6 kilo almışım biraz fazla sanki çokta yemiyorum aslında ama bu ay almaya başladım bir anda, belki bebek geliştiği içindir bilemiyorum
Pekdemir Belki yaş da önemlidir bu 3. hamileligim 35 yaşındayım diğer hamileliklerde 9 10 kilo alımı ile doğum yapmıştım bu sefer daha çok alacağım kesin gidisattan belli
Selcennnn Pekdemir maalesef öyleyim normalde yatmam lazım erken doğum riskim olduğu için ama kayınvalidemle yaşıyoruz biz o yüzden evdeki bütün işleri ben yapıyorum bu yüzden sanırım 🥲
Dilruba21 Melike6060 21+4 . 62 küsür ile hamile kaldım. Şu an 66 küsür. 4 kilo yani. Bence çok. Daha yarısı 😥