Kaderozturk41 Eşim kızıma kamile ismini vermek istiyor sizce hangi isimle uyuşturabilirim Benim aklımdaki buğlem kamile uyuşur mu sizce anneler 🌹
Pembesarelle2 Kaderozturk41 Kamile tek başına güzel ikinci bir isim ile çok uzun olur diye düşünüyorum 🌸
3kuzuAnnesiyim Kaderozturk41 umarım kızınızda ılerde memnun kalır . Benım gibi babaanesinin koydugu ısmı 25 yıl anca tasıyıp sonra değiştirmek istemez
Kaderozturk41 Pembesarelle2 teşekkür ederim canım babaannesinin ismi vefat ettiği için onu koymak istiyor bende kıyamadım koyucam galiba
Pembesarelle2 Kaderozturk41 Anladım canım illa ikinci isim düşünüyorsan Ada ,Lina , Larin aklıma gelen bunlar var
Demir_bebek Kaderozturk41 benim eşimde anneannesinin adını bırakmak istedi adıda besra ben bi türlü sevemedim ;) ama bebeğimizin cinsiyetini yeni öğrendik erkektir ben babamın adını bırakacam onun gibi olur inş 🥰🙏 Mustafa’m dedesi gibi koca yürekli adam olur inş 💙🙏
3kuzuAnnesiyim Kaderozturk41 kendı ismimdi değiştim boşver ama nefret ettım okulda hep dalga konusuydu kamile gıbı eskı agır bır isimdi bence cocugunuzuda dusunun gerckten cocuklar cok acımasız ısım konsunda benı cok hırpaladılar:/
selinsmother Kocanızı anlayışla karşılayıp koymak istemenizi çok iyi anlıyorum ama bence çocugunuza düşünün yeni nesil Almila Esila koydu hep siz bunu koyarsanız sıkıntı yaşıcaktır. Ama kıramıyorum illa koyucam diyosanız Kamile Ada koyup Adayı kullanabilir 🙏🏻
Bebiskosuu Bence illa böyle bi isim koyulacaksa yanına modern bi isim koyulması daha komik duruyor uzun da bi isim ayrıca çocuğuna anne baba ismi vermek bi saygı sevgi göstergesi değil ki yeni bi insan geliyor dünyaya özgün bi ismi olsun çocuğun