Bahar2210 Elif2424 hiç bir belirti olmadı kasim ayında bebeğimin kalbi durdu doktora gidince öğrendik
Hilal2901 Elif2424 kaçıncı hafta olduğuna bağlı. 8 haftalıkken doktor kontrolünde ögrendim bi belirtim yoktu
Pemberuya Elif2424 10. Haftaya kadar belirti olmuyor ama 10 dan sonra ateş kusma yapıyormuş benim 8. Haftada durmuştu ilk hamileliğimde 9 gün sonra kontrolde öğrendik
Esxra haftada kalbi durmustu ama ben 12 haftalikken kanamam baslayinca birseylerin ters gittigini anlayip doktora gittim ve kalbi durmustu
Yagmurr1 İlk kalbini duyduğunuz da her şey yolunda mıydı birden mi duruyor çok sağlıklı ve güzel giderken yoksa en başından kendini belli ediyor mu durma ihtimali
Esxra Elif2424 hayir tam 2 hafta öyle kalmis icimde 2 haftanin sonunda kanamam basladi öyle doktora gidip ögrendim
Dikkatbebekvar Elif2424 evet lekelenmeyle başladı acile gittim kalbi atiyodu progestan verdiler. Ertesi gün kanamam daha da fazlalaştı yine acile gittim bu sefer yatırdılar gece düşük yaptim
Minik1Civciv Elif2424 hiç bir belirtim olmadı benimde kontrole giderken öğrendim. En son 9 haftalıkken gitmiştim. 9+4 de kalmış. Ben gittiğimde 11+3 zannederken bebeğim 9+4 de kalmıştı. 😔